Noxion LED Waterdichte Montagebalk Ecowhite V2.0 20W 2200lm - 865 Daglicht | 60cm - Doorvoerbedrading (3x1.5mm2) - Vervangt 2x18W

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Noxion LED Waterdichte Montagebalk Ecowhite V2.0 20W 2200lm - 865 Daglicht | 60cm - Doorvoerbedrading (3x1.5mm2) - Vervangt 2x18W

Beschrijving Noxion LED Waterdichte Montagebalk Ecowhite V2.0 20W 2200lm - 865 Daglicht | 60cm - Doorvoerbedrading (3x1.5mm2) - Vervangt 2x18W

Interessante informatie

 • Kies voor duurzaam
 • IP65 - Stof- en waterdicht
 • Binnen en buiten
 • Bespaar op diverse manieren
 • Geen onnodige kosten meer
 • 6500 Kelvin - Daglicht
 • Zeer hoge lichtopbrengst
 • Slimme en brede gradenbundel

Kies voor duurzaam

LED verlichting van a-merk Noxion is een zeer eenvoudige manier om energie te besparen en een bijdrage te leveren aan een schonere wereld. Steeds meer bedrijven en huishoudens kiezen voor een overstap op LED en besparen daarmee niet alleen fors op hun energiekosten, maar ook gaat zo de wereldwijde Co2 uitstoot verder omlaag. Met deze Noxion LED Waterdichte Montagebalk Ecowhite V2.0 van 60cm en met energielabel A+ kies je dus voor een duurzame toekomst.

IP65 - Stof- en waterdicht

De IP waarde van een lamp geeft aan in hoeverre deze is bestand tegen vaste voorwerpen en water. Dit witte Noxion Ecowhite V2.0 opbouwarmatuur bezit een IP65 waarde, en dat betekent dat het stof- en spatwaterdicht is. En dat maakt deze LED montagebalk dus geschikt voor meerdere omgevingen. 

Binnen en buiten

Vanwege zijn stof- en waterdichtheid kun je met deze Noxion LED montagebalk vele kanten op. En dat geldt voor zowel binnen als buiten. Mocht het in de betreffende ruimte vocht voorkomen of komen er (regen)druppels op het armatuur, dan heeft dat dus geen gevolgen. 

Bespaar op diverse manieren

Zoals al eerder benoemd ga je met dit Noxion product besparen op je energiekosten. Zelf heeft deze LED lamp namelijk een vermogen van 20 Watt, terwijl het armaturen met 2x een conventionele 60cm lange TL buis van 18 Watt (= 36 Watt in totaal) vervangt. Je bent met deze Ecowhite V2.0 LED montagebalk dus de helft minder aan vermogen kwijt, maar je bent wel verzekerd van dezelfde lichtopbrengst. 

Geen onnodige kosten meer

Wanneer je de oude TL-verlichting van 2x18 Watt uit het armatuur hebt verwijderd en vervolgens deze Noxion Ecowhite V2.0 LED montagebalk hebt geplaatst, dan kan het besparen beginnen! Zo heb je het aankoopbedrag vanwege het lagere energieverbruik al binnen 2 jaar weer terugverdiend. Ook heb je ruim 30.000 branduren geen last meer van kosten aan onderhoud of vervanging. 

6500 Kelvin - Dagicht

De kleurtemperatuur van een lamp geeft aan wat voor licht er wordt uitgestraald. Bij deze LED montagebalk van Noxion is dat 6500 Kelvin. Dat komt qua lichtkleur overeen met natuurlijk daglicht. LED verlichting van 6500K is geschikt voor wat meer specifieke situaties, waarbij het vooral om gedetailleerd werk gaat. Daarbij kun je denken aan een laboratorium, een drukkerij of een magazijn waar veel gekleurde objecten liggen. Ook voor de gezondheidszorg (operatiekamers etc.) is dit armatuur uitermate geschikt. Op zoek naar dit LED armatuur in 4000 Kelvin (koel wit licht)? Klik dan hier.

Zeer hoge lichtopbrengst

De hoeveelheid lumen geeft aan hoe hoog de lichtopbrengst van een lamp is. Bij dit model uit de succesvolle Ecowhite serie van Noxion is dat 2200 lumen. En dat is erg hoog! Ook is dit LED opbouwarmatuur uitgerust met een interne driver en een hoge powerfactor. Dat laatst zorgt ervoor dat er tijdens de levensduur niet of nauwelijks aan vermogen verloren gaat. Zo weet je dus zeker dat je jarenlang een Noxion product hebt waar je steevast op kunt vertrouwen, inclusief 3 jaar all-in garantie.

Slimme en brede gradenbundel

Nog een voordeel is dat het licht wat deze Noxion LED montagebalk uitstraalt, op een slimme manier over de ruimte wordt verdeeld. Het schijnt in een brede stralingshoek van 120 graden en alleen naar de kanten waar het licht ook echt nodig is; naar beneden en opzij. Bovendien flikkert het licht niet, dus zal er niemand last krijgen van hoofdpijn of van zijn/haar ogen. Wil je grotere aantallen bestellen van dit product? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan op deze pagina.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 3 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op
Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.