Noxion LED Waterdichte Montagebalk Poseidon V2.0 65W 9100lm - 865 Daglicht | 150cm - Doorvoerbedrading (5x2.5mm2) - Dali Dimbaar - Sensor - 3 Uur Noodverlichting

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Noxion LED Waterdichte Montagebalk Poseidon V2.0 65W 9100lm - 865 Daglicht | 150cm - Doorvoerbedrading (5x2.5mm2) - Dali Dimbaar - Sensor - 3 Uur Noodverlichting

Beschrijving Noxion LED Waterdichte Montagebalk Poseidon V2.0 65W 9100lm - 865 Daglicht | 150cm - Doorvoerbedrading (5x2.5mm2) - Dali Dimbaar - Sensor - 3 Uur Noodverlichting

Goed om te weten:

 • Noxion, best in class lighting
 • Slagvast én waterdicht
 • Bespaar 44% aan energiekosten
 • 50.000 branduren
 • Zeer hoge lichtopbrengst
 • 6500K - daglicht
 • DALI dimbaar
 • Sensor + 3H noodverlichting
 • Brede stralingshoek
 • Doorvoerbedrading
 • Zeer eenvoudige installatie
 • 5 jaar all-in garantie

Noxion, best in class lighting

Met deze Poseidon LED waterdichte Montagebalk V2.0 laat Noxion opnieuw zien waarom het in Europa al jaren het snelstgroeiende lichtmerk is. De eigenschappen van dit 150cm lange opbouwarmatuur zijn in meerdere opzichten verbeterd en van topniveau. Niet alleen bevat deze Poseidon LED Montagebalk een hoge efficiëntie en zeer lange levensduur. Ook is dit armatuur zeer makkelijk in gebruik en geheel onderhoudsvrij. Alleen maar voordelen dus!

Slagvast én waterdicht

Wat er direct uitspringt bij deze Poseidon V2.0 LED Montagebalk is de hoge IP waarde van IP65. Dit geeft aan dat het armatuur spatwaterdicht is en beschermd tegen waterstralen. Dat maakt deze Noxion verlichting meteen geschikt voor ruimtes waar het vochtig of nat kan worden. Verder geeft de hoge IK08 waarde aan dat het armatuur vandalismebestendig is en tegen schokken van 5 Joule. 

Bespaar 44% aan energiekosten

LED verlichting levert altijd een mooie besparing op. Met deze Noxion LED Poseidon waterdichte Montagebalk V2.0 kun je tot ruim 44% aan energiekosten besparen. Dat zit zo; zelf verbruikt dit armatuur slechts 65 Watt, terwijl het conventionele TL verlichting van 2x58 Watt vervangt. LED verlichting heeft dus veel minder vermogen nodig om dezelfde lichtopbrengst te bereiken. 

50.000 branduren

Met de 50.000 branduren ben je zeker van een zeer lange periode aan topkwaliteit aan LED verlichting. Wanneer dit waterdichte LED armatuur gemiddeld zo'n 60 uur per week aan staat, dan gaat het ruim 16 jaar mee. En dat is een veel langere levensduur dan een conventionele TL buis, die gemiddeld 15.000 branduren mee gaat. Een ander bijkomend voordeel is dat je ook vele jaren vrij bent van kosten aan onderhoud en vervanging. 

Zeer hoge lichtopbrengst

Met dit waterdichte Noxion Poseidon LED armatuur ben je verzekerd van héél veel licht, namelijk 9100 lumen. Vanwege die hoge lichtopbrengst is dit armatuur ook geschikt om op grote hoogte te hangen (4-14 meter). Denk daarbij aan stallen, magazijnen, productieruimtes of op een buitenterrein. Ook de hoge lumen/Watt verhouding van 140 laat zien hoe efficiënt deze Noxion LED verlichting is.

6500K - daglicht

6500 Kelvin is een lichtkleur die in de praktijk overeenkomt met natuurlijk daglicht. Deze lichtkleur is vooral populair in de gezondheidszorg. De blauwe tint die verlichting van 6500 Kelvin afgeeft is met name geschikt voor situaties/beroepen waarbij een hoge concentratie vereist is. Enkele voorbeelden daarvan zijn laboratoria, ziekenhuizen of sportvelden.

DALI dimbaar

Dit Noxion waterdichte LED armatuur is DALI dimbaar. DALI is een innovatief systeem dat diverse voordelen biedt. Zo heb je meer controle over de lichtintensiteit van de ruimte waar de LED armaturen wil plaatsen. Tevens zorgt het DALI systeem ervoor dat je deze Poseidon afmaturen kunt gebruiken in een groter verlichtingssysteem. Armaturen in een DALI systeem kunnen namelijk onderling met elkaar communiceren en zijn digitaal aanstuurbaar.

Sensor + 3H noodverlichting

Nóg meer energie besparen? Dat kan dankzij de slimme ingebouwde sensor. Op deze manier springt het licht alleen aan indien er beweging wordt gedetecteerd. Ook kun je tijden instellen wanneer je het armatuur wil laten overschakelen op de sensor. Met de 3H noodverlichtingsunit blijft het armatuur nog 3 uur branden wanneer er sprake is van kortsluiting of wanneer de stroom eruit ligt. Er wordt dan automatisch overgeschakeld op de ingebouwde accu, die de noodstroom 3 uur lang genereert.

Brede stralingshoek

Het licht van dit Noxion armatuur schijnt in een ruime stralingshoek 120 graden naar beneden. Zo wordt het licht op een effectieve manier verspreid over de ruimte, waardoor er geen onnodige energie wordt verspild. 

Doorvoerbedrading

Je hoeft geen ingewikkelde constructies te bedenken wanneer je meerdere armaturen achter elkaar wil plaatsen. Dit Noxion Poseidon LED armatuur is namelijk uitgerust met doorvoerbedrading. Zo kun je meerdere exemplaren achter elkaar in één lange rij aansluiten. Dat is erg handig wanneer het om een grote ruimte gaat. Ook is de krachtige Philips Xitanium driver al ingebouwd.

Zeer eenvoudige installatie

Het installeren van deze Poseidon LED armaturen is nu nóg makkelijker. Er is door de ontwerpers veel aandacht besteed aan het upgraden van de rvs-klemmen, het design, de LED chip en de materialen. Hierdoor kun je dit Noxion armatuur in nog geen minuut op de gewenste plek hangen.  

5 jaar all-in garantie

We vinden het belangrijk om de beste service te kunnen bieden. Daarom krijg je bij de aanschaf van een Noxion LED waterdichte Montagebalk Poseidon V2.0 van ons 5 jaar all-in garantie.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat