Vorige

Noxion Lucent Classic LED Lustre P E14 

Noxion Lucent Classic LED Lustre P E14 

  • Wattage

Beschrijving Noxion Lucent Classic LED Lustre P E14 

Goed om te weten

  • Zuinige 1-op-1 vervanger
  • Hoogwaardige LED technologie
  • Lange levensduur
  • Zeer warm wit licht
  • Twee wattages beschikbaar

Zuinige 1-op-1 vervanger

Deze LED lamp is een vervanger voor conventionele E14 verlichting. Door gebruik te maken van dezelfde fitting, hoef je geen aanpassingen te doen aan je armatuur. Je kunt je huidige lamp dus gemakkelijk vervangen voor LED verlichting.

Hoogwaardige LED technologie

Deze lamp maakt gebruik van hoogwaardige LED technologie. Hierdoor verbruikt de lamp een stuk minder energie dan conventionele verlichting. Je kunt met deze lamp tot 65% energie besparen.

Lange levensduur

Met een levensduur van 15.000 uur gaat deze lamp tot 10x langer mee dan conventionele verlichting! Tijdens deze lange levensduur ben je verzekerd van een goede lamp, je hebt namelijk tot twee jaar na aankoop Lampdirect All-in garantie.

Zeer warm wit licht

Met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin straalt deze lamp een zeer warm wit licht uit. Deze wordt gebruikt in horeca omgevingen of thuis. Het is een fijne tint om een gezellige en ontspannen sfeer mee te creëren.

Twee wattages beschikbaar

Deze lamp is beschikbaar in twee verschillende wattages. Om de juiste te kiezen, kijk je naar het originele wattage van je huidige lamp. Zo weet je zeker dat je dezelfde lichtsterkte hebt wanneer je overstapt op LED verlichting. Maak je nu gebruik van een spaarlamp? Kijk dan welk wattage je spaarlamp vervangt.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen