Noxion Lucent LED Spot G53 AR111 13.3W 1100lm 40D - 927 Zeer Warm Wit | Beste Kleurweergave - Dimbaar - Vervangt 100W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Noxion Lucent LED Spot G53 AR111 13.3W 1100lm 40D - 927 Zeer Warm Wit | Beste Kleurweergave - Dimbaar - Vervangt 100W

Beschrijving Noxion Lucent LED Spot G53 AR111 13.3W 1100lm 40D - 927 Zeer Warm Wit | Beste Kleurweergave - Dimbaar - Vervangt 100W

Handige informatie

 • Succesvolle Lucent serie
 • Bespaar direct met LED
 • Kleuren komen tot leven
 • 12 Volt / Transformator
 • Zeer lange levensduur
 • 2700 Kelvin - Extra warm wit licht
 • Dimbare LED spot
 • Medium gradenbundel: 40°
 • 5 jaar all-in garantie

Succesvolle Lucent serie

Met deze Lucent G53 AR111 LED Spot haal je de kwaliteit van a-merk Noxion binnen. Deze LED verlichting springt er niet alleen uit vanwege zijn opvallende uiterlijk, maar ook vanwege de krachtige inhoud en duurzaamheid. Dat zorgt ervoor dat Noxion er opnieuw in is geslaagd om een zeer betrouwbare en bovenal efficiënte G53 LED spot op de markt te brengen, waar iedereen vele jaren plezier van zal hebben.

Bespaar direct met LED

De aanschaf van deze Noxion Lucent G53 LED spot is een hele mooie gelegenheid om afscheid te nemen van je oude conventionele halogeenverlichting met dezelfde G53 fitting. Het grootste voordeel daarbij is dat je meteen flink gaat besparen op je energiekosten. Met slechts 13.3 Watt verbruikt deze dimbare Noxion LED verlichting namelijk veel minder vermogen dan zijn conventionele tegenhanger van 100 Watt. Hoe hoog je energiebesparing precies is? Dat is maar liefst 87%!  

Kleuren komen tot leven

Deze serie G53 LED spots van Noxion staat ook bekend om zijn zeer hoge kleurweergave. Dit wordt weergegeven in Ra. Bij deze lampen betreft dat het hoogste cijfer, namelijk 90-99. Dat geeft in de praktijk een perfecte weergave van kleuren. En dat zul je zien! Want zo komen bijvoorbeeld de kleuren van een schilderij of een kunstwerk helemaal tot leven. Datzelfde geldt voor kleuren van onder andere felle kleding of levensmiddelen zoals fruit. Je kunt met deze LED spots dus extra accent leggen op iets dat je wil laten zien of verkopen. Ook is de lichtopbrengst (aantal lumen) met 1100 erg hoog te noemen!

12 Volt / Transformator

Deze G53 LED verlichting van Noxion werkt niet direct op de netstroom, maar werkt op 12V. Dat betekent dat deze LED spot dus niet direct zal branden wanneer je het licht aan zet. Daarvoor is een transformator nodig, die de stroom omvormt van 220 naar 12 volt. Klik hier voor een overzicht van alle transformatoren die wij aanbieden.

Zeer lange levensduur

Kies je voor deze Noxion LED spot, dan ben je vele jaren verzekerd van betrouwbare en energiezuinige verlichting. De levensduur van 45.000 uur zorgt ervoor dat je dit product ruim 30 jaar kunt gebruiken. Als je dat vergelijkt met conventionele halogeenverlichting, dan gaat deze G53 LED spot ruim 20 keer zo lang mee. Je zou dus ook kunnen zeggen dat je 20 halogeenspots bespaart. Alleen maar winst dus!

2700 Kelvin - Extra warm wit licht

Extra warm wit licht is bij uitstek geschikt om ervoor te zorgen dat de sfeer in een ruimte als prettig en warm wordt ervaren. Ideaal dus om het in iedere ruimte gezellig te maken. Ook kun je in deze serie kiezen voor een wat koelere tint, namelijk 3000 Kelvin. Dit geeft in de praktijk nog steeds warm wit licht, maar is iets frisser. 

Dimbare LED spot

Je hebt bij dit Noxion product de mogelijkheid om geheel naar eigen wens en smaak het licht extra te dimmen. En dat geeft overal dus een extra prettige sfeer, omdat het licht nog zachter wordt. Je kunt LED verlichting overigens alleen dimmen met een LED dimmer. Vanwege het lage wattage van deze G53 LED verlichting kun je meerdere exemplaren op een LED dimmer aansluiten.

Medium gradenbundel: 40°

Zoals al eerder vermeld is deze Noxion Lucent LED spot uitermate geschikt om objecten te accentueren. Dat komt onder meer door de gradenbundel van 40°. Wanneer je die compacte stralingshoek combineert met het creëren van het gewenste effect, dan geeft dit uiteindelijk een erg fraai resultaat. 

5 jaar all-in garantie

Wij vertrouwen natuurlijk op de kwaliteit van ieder product. Ook hechten we bij Lampdirect veel waarde aan het verlenen van de beste service. Om die reden geven we je bij de aanschaf van deze Noxion Lucent G53 spot een all-in garantie van 5 jaar. Wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Dan kun je op deze pagina snel en eenvoudig een offerte aanvragen. Ook kun je rekenen op volumekorting bij het bestellen van meerdere stuks.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 3 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Bestel je als bedrijf regelmatig grotere hoeveelheden? Dan bieden we je speciale zakelijke voordelen zoals een persoonlijke account manager en kortingen tot wel 20%!

Vul onderstaande formulier in of bel 088 - 310 00 06

(let op: niet voor consumenten)

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.