Vorige

Noxion PRO LED Bulb A E27

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Noxion PRO LED Bulb A E27

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Noxion PRO LED Bulb A E27

Goed om te weten

  • Energiebesparend
  • Lange levensduur
  • Mat glas
  • 2700K - Zeer warm wit
  • Dimbare opties
  • Eenvoudige installatie

Energiebesparend

De Noxion PRO LED lampen komen als de energie-efficiënte LED vervangers voor conventionele E27 gloei- en halogeenlampen. Door het gebruik van LED technologie realiseer je een hoge energiebesparing. Zo kun je door over te stappen op LED tot wel 85% besparen aan energie vergeleken met zijn conventionele tegenhangers. Montage is razendsnel; door middel van de veelgebruikte E27 schroefdraadfitting kun je je conventionele kooldraadlamp eenvoudig vervangen.

Lange levensduur

Met een levensduur van 15,000 gaan deze E27 LED lampen van Noxion ruim 5 jaar mee (bij een dagelijks gebruik van 8 uur). Als je dit vergelijkt met conventionele gloeilampen die gemiddeld 1000 uur meegaan, dan kom je een stuk beter uit in de toekomst! Hoewel de initiële investering van LED verlichting duurder is, zul je al snel dit terug hebben verdiend door de lange levensduur.

Mat glas

De Noxion LED lampen in deze groep zijn berust met een matte afwerking, wat betekent dat ze een diffuus licht verspreiden. Daarnaast zijn de lampen peervormig (A60). Verder biedt Lampdirect op de Noxion PRO LED bulb een garantie van 2 jaar.

2700K - Zeer warm wit

Met een lichtkleur van 2700K schijnen deze LED lampen een zeer warm wit licht. Dit is perfect voor het brengen van sfeer in verschillende omgevingen zoals restaurants en foyers van hotels.

Dimbare opties

Sommige Noxion PRO LED lampen in deze groep zijn dimbaar! Door je Noxion LED lamp te dimmen, verkrijg je grotere controle over de sfeer in je omgeving wat de lamp perfect maakt voor bijvoorbeeld de horeca en thuisgebruik. Verder kun je door je LED lamp te dimmen nóg meer energie besparen omdat je je lamp, wanneer gedimd, niet op volledige capaciteit gebruikt. Let op: dimbare LED lampen zijn alleen bruikbaar met een LED dimmer.

Eenvoudige installatie

Zoals eerder benoemd is montage zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is je conventionele E27 lamp uit je bestaande armatuur te schroeven (let hierbij op dat conventionele gloei- en halogeenlampen zeer heet kunnen worden dus laat deze eerst afkoelen). Vervolgens kun je je nieuwe LED lamp erin schroeven en starten met besparen!

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen