Vorige

Noxion PRO LED Globe Classic Filament G E27

Noxion PRO LED Globe Classic Filament G E27

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Noxion PRO LED Globe Classic Filament G E27

Goed om te weten

  • LED Filament
  • Energiezuinig
  • Gaan 15,000 uur mee
  • Zeer warm witte lichtkleur
  • Eenvoudige installatie

LED Filament

De Noxion PRO LED Globe is de energie-efficiënte LED vervanger voor conventionele gloeilampen die gebruik maken van 60W. Het unieke aan deze LED filament lamp is dat het de look heeft van een traditionele gloeilamp maar toch alle voordelen van LED bevat, zoals hoge energiebesparingen en een lange levensduur. Door het heldere glas van de lamp kan je de LED filament draden goed zien. Dit maakt de Noxion LED lamp perfect voor gebruik in decoratieve installaties. Bekijk hierboven alle verschillende uitvoeringen!

Energiezuinig

Zoals eerder benoemd, vervangen de Noxion PRO LED lampen conventionele gloeilampen die gebruik maken van 60W. Doordat de LED variant maar een klein aandeel daarvan verbruikt om dezelfde lichtopbrengst te verkrijgen, bespaar je zo meer dan 80% aan je energie, ongeacht welke versie van de Noxion Globe je pakt! Dit ga je maandelijks dan ook goed merken in je energiekosten. Naast dat het zuinig gebruik maakt van energie, is het verder veel beter voor het milieu omdat de filament draden in de lamp geen gebruik maken van giftige gassen.

Gaan 15,000 uur mee

Bij een gemiddeld gebruik van 8 uur per dag, profiteer je van een levensduur van ruim 5 jaar! Je bent hiermee verzekerd dat je initiële investering ruim binnen de levensduur is terugverdiend. Daarnaast wordt bij LED verlichting de lichtopbrengst veel langer gewaarborgd gedurende zijn levensduur, dus je bent veel langer verzekerd van optimaal licht!

Zeer warm witte lichtkleur

Zoals eerder genoemd, zijn de Noxion LED lampen perfect voor gebruik in decoratieve installaties. Dit komt onder andere door de zeer warm witte lichtkleur. Hierbij geldt: hoe lager de Kelvin waarde (bijv. 2700K), hoe warmer de kleur van het licht. Hierdoor kunnen de lampen een warme, gezellige sfeer creëren in onder andere foyers, restaurants en interieurwinkels.

Eenvoudige installatie

Met de veelgebruikte E27 schroeffitting, zijn deze LED lampen zeer eenvoudig installeerbaar in bestaande armaturen met E27 fittingen. Installatie is eenvoudig: je schroeft je oude lamp uit het armatuur en vervolgens schroef je de nieuwe Noxion LED lamp erin. Vervolgens geniet je direct van jouw licht!

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen