Vorige

Noxion Trimless Pro

Noxion Trimless Pro

Beschrijving Noxion Trimless Pro

Goed om te weten:

  • Stijlvolle Noxion inbouwarmaturen
  • Zwart en wit
  • GU10 en G53 lichtbron
  • Kies jouw kleurtemperatuur
  • Snelle installatie
  • 1 jaar all-in garantie

Stijlvolle Noxion inbouwarmaturen

Deze Noxion Trimless Pro armaturen zijn een absolute aanwinst voor elke ruimte. Wat direct opvalt is het strakke design. Je kunt kiezen uit een vierkant model voor één lichtbron of een rechthoekig model voor twee. De smalle sierrand zorgt ervoor dat deze stijlvolle inbouwarmaturen naadloos in elk plafond passen. Kies voor de kwaliteit van Noxion, het snelstgroeiende lichtmerk van Europa. 

Zwart en wit

Qua zuinigheid zit je ook goed met deze Noxion armaturen uit de succesvolle Trimless serie. Zo zijn ze uitgerust met het energielabel A. Dit levert je in combinatie met een zuinige LED lamp een aanzienlijke besparing (tot wel 85%) op wat betreft je energiekosten. Je kunt qua kleur kiezen uit zwart en wit.

GU10 en G53 lichtbron

Qua lichtbron heb je eveneens twee opties. Een GU10 LED lamp of een G53 (AR111) LED lamp. Bij de GU10 armaturen geldt een maximaal vermogen van 50 Watt per lichtbron. Bij de G53 armaturen is dat 100 Watt per lichtbron. Let erop dat deze armaturen exclusief lichtbron worden geleverd. Klik hier voor een overzicht van ons ruime en gevarieerde assortiment van GU10 en G53 LED lampen, in verschillende wattages en kleurtemperaturen. 

Kies jouw kleurtemperatuur

Deze Noxion armaturen hebben een zeer breed toepassingsgebied. Van een woonkamer tot een vergaderzaal, of van een foyer tot een gang. Verder zijn deze inbouwarmaturen geschikt voor vrijwel alle algemene ruimtes. Welke kleurtemperatuur je kiest ligt geheel aan de sfeer die je met het licht wil creeëren. Dit kan variëren van (dimbaar) extra warm wit licht (2200K - 2700K) tot koel wit licht (4000K) en bij sommige GU10 lampen zelfs daglicht (6500K). Aan jou de keus! 

Eenvoudige installatie

Het installeren van deze vrijwel stofdichte Trimless Pro LED inbouwarmaturen is een fluitje van een cent. Het aansluiten van de G53 armaturen doe je op 12 Volt. Let er dus op dat je daarbij een transformator nodig hebt. Het aansluiten van de GU10 armaturen kan rechtstreeks op het stroomnetwerk (220-240V). Check van tevoren ook goed of de zaagmaat overeenkomt met de afmetingen van dit armatuur. Zo weet je zeker dat je geen onnodige kieren ziet en het armatuur perfect aansluit in het plafond.

1 jaar all-in garantie

Bij Lampdirect staat het leveren van een goede service hoog in het vaandel. Daarom krijg je bij de aanschaf van deze Trimless Pro armaturen van Noxion van ons 1 jaar all-in garantie. Heb je een vraag/opmerking over deze producten? Neem dan contact met ons op!

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen