Noxion Verzonken Spot Zonder frame Pro 2x AR111 Kantelbaar Zwart | Zaagmaat 314x164mm - G53 Fitting

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Noxion Verzonken Spot Zonder frame Pro 2x AR111 Kantelbaar Zwart | Zaagmaat 314x164mm - G53 Fitting

Beschrijving Noxion Verzonken Spot Zonder frame Pro 2x AR111 Kantelbaar Zwart | Zaagmaat 314x164mm - G53 Fitting

Goed om te weten:

 • Stijlvol Noxion armatuur
 • Energielabel A
 • G53 lichtbron
 • Kies jouw kleurtemperatuur
 • Snelle installatie
 • 1 jaar all-in garantie

Stijlvol Noxion armatuur

Dit zwarte Noxion Trimless Pro (AR111) G53 armatuur is een aanwinst voor elke ruimte. Wat direct opvalt is het strakke design van dit rechthoekige inbouwarmatuur. De smalle sierrand zorgt ervoor dat dit stijlvolle inbouwarmatuur naadloos in elk plafond past. Kies voor de kwaliteit van Noxion, het snelstgroeiende lichtmerk van Europa. 

Energielabel A

Qua zuinigheid zit je ook goed met dit rechthoekige Noxion armatuur. Het bezit energielabel A. Dit levert je in combinatie met een zuinige G53 LED lamp een aanzienlijke besparing (tot wel 85%) op wat betreft je energiekosten. 

G53 lichtbron

Dit Noxion armatuur is geschikt voor twee G53 LED lampen van ieder 100 Watt. Hou er rekening mee dat dit armatuur exclusief lichtbronnen wordt geleverd. Klik hier voor een overzicht van ons ruime en gevarieerde assortiment van G53 LED lampen, in verschillende wattages en kleurtemperaturen. 

Kies jouw kleurtemperatuur

Dit Noxion armatuur heeft een zeer breed toepassingsgebied. Van een woonkamer tot een vergaderzaal, of van een foyer tot een gang. Verder is dit inbouwarmatuur geschikt voor vrijwel alle algemene ruimtes. Welke kleurtemperatuur je kiest ligt geheel aan de sfeer die je met het licht wil creeëren. Dit kan variëren van (dimbaar) extra warm wit licht (2200K - 2700K) tot koel wit licht (4000K). Aan jou de keus! 

Snelle installatie

Het installeren van dit vrijwel stofdichte Trimless Pro LED inbouwarmatuur is een fluitje van een cent. Aansluiten doe je op 12 Volt. Let er dus op dat je een transformator nodig hebt. Check van tevoren ook goed of de zaagmaat overeenkomt met de afmetingen van dit armatuur. Zo weet je zeker dat je geen onnodige kieren ziet en het armatuur perfect aansluit in het plafond.

1 jaar all-in garantie

Bij Lampdirect staat het leveren van een goede service hoog in het vaandel. Daarom krijg je bij de aanschaf van dit Noxion LED G53 armatuur 1 jaar all-in garantie. Heb je een vraag/opmerking over dit product? Neem dan contact met ons op!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.