Slim voorraad inslaan met Philips Ledinaire en CoreLine All-in!

Nieuw project, nieuwe producten. Ieder lichtproject is anders en heeft dan ook een eigen behoefte aan een bepaald type armatuur in de juiste lichtkleur en met een passende lichtopbrengst. Hoe weet je dan welke producten je moet inslaan? Niet langer hoef je over deze vraag te worstelen als je gebruikmaakt van de All-in LED armaturen van Philips Ledinaire en CoreLine! Ontdek meteen hoe jij goed voorbereid de volgende lichtprojecten (van je klanten) tegemoet kunt gaan …

Verminder je voorraden

Een code, meer opties: verander gewoon de instellingen ter plekke om te voldoen aan de behoeftes.

Gemakkelijk te installeren

Profiteer van een snelle installatie dankzij de snelle connectors.

Perfect voor onderhoud

Kies op locatie de juiste instelling bij het wijzigen van de armaturen of pas deze na de installatie aan de voorkeuren van de klant aan.

Vertrouwde kwaliteit

All-in armaturen voldoen aan de hoogste standaarden in de markt.


Altijd voorbereid met Ledinaire all-in!

Flexibele LED armaturen, die tot wel 6 producten in één vormen. De grootste reden om deze betaalbare Ledinaire producten op de kop te tikken. Stel eenvoudig de gewenste lichtkleur in met een ingebouwde schakelaar en/of kies de lichtopbrengst die in je pand past met de lumenswitch. Met de keuze uit LED panelen, LED montagebalken, LED inbouwspots, LED downlights en een LED bulkhead, heb je altijd een passende en kwaliteit lichtoplossing voor in je bedrijfspand(en) of appartementencomplex. En dat alles kun je eenvoudig en snel installeren met een connector. Bestel en geniet 50.000 uur lang van een energiezuinig rendement tot 120 lm/W (L70 / L65)!


Haal meer uit je verlichting en ga voor CoreLine!

Met de CoreLine LED armaturen kies je voor kwaliteit. Dankzij de levensduur van maar liefst 100.000 uur (L80) heb jij hier voorlopig geen omkijken meer naar. Coreline is een duurzame én slimme investering, want je haalt maar liefst 9 producten in huis, voor de prijs van 1. Je wisselt gemakkelijk van lichtkleur en lichtopbrengst, waardoor je de verlichting precies zo aanpast als jij wilt. Of je nu voor een LED paneel gaat, een LED montagebalk of een LED downlight, met Coreline heb je altijd de beste verlichting voor jouw pand. Dankzij de garantieduur van 5 jaar, ben je ook altijd verzekerd van de perfecte goedwerkende verlichting. Zo kom je nooit in het donker te zitten!


Neem je liever telefonisch contact met ons op?

Geen probleem! Ook telefonisch kun je professioneel lichtadvies aanvragen. Je kunt iedere werkdag tussen 08:30u en 17:00u contact met ons opnemen door te bellen naar: 088 310 00 06


Wil je hulp of advies bij je project? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!