• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Verlichting Openbare Ruimtes

De juiste verlichting in openbare ruimtes geeft de mensen een veilig gevoel. Het zorgt voor een betere oriëntatie voor bezoekers en voor de mensen die er werken. Diverse studies hebben aangetoond dat goede verlichting bijdraagt aan het verlagen van criminaliteit. In bijvoorbeeld parkeergarages zal fatsoenlijke verlichting de perceptie van afstand verbeteren. Op deze pagina vindt u alle armaturen die gebruikt kunnen worden voor openbare ruimtes. Mocht u verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze verlichting experts kunnen u voorzien van alle informatie die u nodig heeft.