Vorige

Osram CFL Square Lumilux 4-Pin

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Osram CFL Square Lumilux 4-Pin

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Osram CFL Square Lumilux 4-Pin

Bij Lampdirect is de Osram CFL SQUARE 2 pins spotgoedkoop! Wanneer u meerdere hoeveelheden afneemt heeft u zelfs recht op onze staffelkortingen. Voor een overzicht van deze staffelkortingen, klikt u op de onderstaande producten.

Specificaties Osram CFL SQUARE 2 pins

De Osram CFL SQUARE 2 pins gebruikt u met een elektronisch voorschakelapparaat. De energiezuinige compacte fluorescentielampen hebben een kwadrantvorm. U herkent deze lichtbron eenvoudig aan de GR8 lampvoet met 2 pinnen. De lichtbron is verkrijgbaar in de wattages 16W en 28W. Op het moment dat de afmeting van uw huidige lamp sterk afwijkt van, heeft u een ander wattage in gebruik.

Daarnaast is de levensduur van Osram CFL SQUARE 2 pins is erg lang, bijna 5000 uur. Deze lampen zijn ook zeer energie efficiënt, dankzij energielablel B.

Toepassingsgebied Osram CFL SQUARE 2 pins

De Osram CFL SQUARE 2 pins kunt u op vele diverse plaatsen gebruiken. De 2700K wordt veelal gebruikt in huis, bijvoorbeeld in de keuken, garage en/of zolder. De 3500K lampen kunnen gebruikt worden in diverse toepassingsgebieden. Het licht zit tussen warm wit en koel wit licht in. De lampen worden toegepast in allerlei armaturen waaronder lange inbouwarmaturen en straatverlichting.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen