Vorige

Osram Decostar 51 Eco

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Osram Decostar 51 Eco

  • Wattage

Beschrijving Osram Decostar 51 Eco

De Osram DECOSTAR 51 ECO koopt u eenvoudig en snel bij Lampdirect! Neemt u ook eens een kijkje bij onze staffelkortingen. Kijk snel in de bovenstaande tabel om te zien vanaf hoeveel stuks u recht heeft op een staffelkorting!.

Specificaties Osram DECOSTAR 51 ECO

Deze halogeenlampen hebben een glazen reflector. Deze lampen zijn de perfecte vervanger voor de Philips Accentline en de Sylvania Dichroïc 50 mm. Deze halogeenreflector lampen hebben alle een diameter van 51mm en een GU5.3 lampvoet. De lichtbron is te verkrijgen in 14W, 20W, 35W en 50W.

Een hoge lichtkwaliteit wordt mogelijk gemaakt door de hoge kleurweergave van 100Ra en de kleurtemperatuur van 3000K. De smalle stralingshoek van 10G en 24G graden wordt vaak gebruikt om objecten op te laten vallen. 36G of 60G heeft een gespreid licht en zorgt ervoor dat deze halogeenlampen voor algemene verlichting gebruikt kan worden. De lichtbron heeft een gemiddelde levensduur van 5000 uur. De Osram DECOSTAR 51 ECO zijn laag geprijsd en vereisen geen frequente vervanging.

Waar wordt de Osram DECOSTAR 51 ECO gebruikt?

De 10G en 24G hebben een kleine gradenbundel en zorgen dat hetgeen wat u verlicht in een spotlight wordt gezet.

De 36G en 60G kunt u op vele plaatsen gebruiken. U kunt de lampen gebruiken in huiselijke sfeer, maar ook bijvoorbeeld in een lobby of bij een receptie.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen