• Gratis verzending vanaf €123 excl. btw€150 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg
Please wait, adding to cart...

Osram Decostar 51 Eco

3 results

Beschrijving Osram Decostar 51 Eco

De Osram DECOSTAR 51 ECO koopt u eenvoudig en snel bij Lampdirect! Neemt u ook eens een kijkje bij onze staffelkortingen. Kijk snel in de bovenstaande tabel om te zien vanaf hoeveel stuks u recht heeft op een staffelkorting!.

Specificaties Osram DECOSTAR 51 ECO

Deze halogeenlampen hebben een glazen reflector. Deze lampen zijn de perfecte vervanger voor de Philips Accentline en de Sylvania Dichroïc 50 mm. Deze halogeenreflector lampen hebben alle een diameter van 51mm en een GU5.3 lampvoet. De lichtbron is te verkrijgen in 14W, 20W, 35W en 50W.

Een hoge lichtkwaliteit wordt mogelijk gemaakt door de hoge kleurweergave van 100Ra en de kleurtemperatuur van 3000K. De smalle stralingshoek van 10G en 24G graden wordt vaak gebruikt om objecten op te laten vallen. 36G of 60G heeft een gespreid licht en zorgt ervoor dat deze halogeenlampen voor algemene verlichting gebruikt kan worden. De lichtbron heeft een gemiddelde levensduur van 5000 uur. De Osram DECOSTAR 51 ECO zijn laag geprijsd en vereisen geen frequente vervanging.

Waar wordt de Osram DECOSTAR 51 ECO gebruikt?

De 10G en 24G hebben een kleine gradenbundel en zorgen dat hetgeen wat u verlicht in een spotlight wordt gezet.

De 36G en 60G kunt u op vele plaatsen gebruiken. U kunt de lampen gebruiken in huiselijke sfeer, maar ook bijvoorbeeld in een lobby of bij een receptie.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 25 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.