Vorige

Osram Dulux D/E LED 4P

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Osram Dulux D/E LED 4P

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Osram Dulux D/E LED 4P

Goed om te weten

  • Dulux LED D/E
  • Bespaart nóg meer energie
  • Lange levensduur
  • Voor gebruik met E-VSA of netspanning
  • Verschillende lichtkleuren
  • Toepassingsgebied

Dulux D/E LED

LED lampen in de Osram Dulux serie brengen dezelfde hoge kwaliteit als hun conventionele Dulux tegenhangers, maar gaan veel langer mee en verbruiken veel minder energie! Zo zijn de Osram Dulux D/E LED spaarlampen in deze groep energiezuinige vervangers van conventionele spaarlampen. De 7W Dulux D/E LED spaarlamp heeft een G24Q-2 lampvoet en de 10W versie heeft een G24Q-3 lampvoet. Beide zijn ze uitgerust met een 4-pins plug.

Bespaart nóg meer energie

Met een energiebesparing tot wel 80%, gaan conventionele spaarlampen al veel zuiniger om met energie dan gloeilampen. Het nadeel van spaarlampen is echter hun gebruik van giftige stoffen zoals kwik om licht te verkrijgen. Vergeleken met conventionele spaarlampen, verbruiken deze LED lampen veel minder energie! Daarnaast zijn deze lampen kwik-vrij, wat betekent dat ze vriendelijker zijn voor het milieu.

Lange levensduur

Wanneer je gaat voor Osram Dulux LED spaarlampen, profiteer je van 30.000 uur aan licht! In een gemiddelde kantooromgeving waar het licht 10 uur per dag aanstaat, resulteert dit in ruim 8 jaar verlichting! Omdat onderhouds- en vervangingskosten bij LED verlichting nihil zijn, ga je je investering binnen de gehele levensduur zeker terugverdienen.

Voor gebruik met E-VSA of netspanning

Zoals eerder benoemd zijn deze LED spaarlampen uitgerust met een 4-pins fitting. Deze worden doorgaans gebruikt in armaturen met een elektronisch voorschakelapparaat. Verder kun je ze direct verbinden op netspanning. Ze kunnen niet gebruikt worden in combinatie met een conventioneel voorschakelapparaat.

Verschillende lichtkleuren

Wanneer je kiest voor de meest geschikte lamp voor jouw omgeving, is de lichtkleur cruciaal. Warm wit licht (3000K) geeft bijvoorbeeld producten in supermarkten een aantrekkelijk uiterlijk, terwijl koel wit licht (4000K) helder licht biedt.

Toepassingsgebied

De Osram Dulux D/E LED spaarlampen kunnen gebruikt worden in onder andere supermarkten, warenhuizen, maar ook hotels, restaurants en in wandelpaden of gangen.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen