Vorige

Osram Halospot 111 ES  G53 (IRC) AR111

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Osram Halospot 111 ES  G53 (IRC) AR111

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Osram Halospot 111 ES  G53 (IRC) AR111

Bij Lampdirect koopt u de Osram Halospot 111 (IRC) tegen de voordeligste prijzen! Bij een afname van grotere hoeveelheden geniet u tevens van onze staffelkortingen! Vragen of een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op!

Kenmerken Osram Halospot 111 (IRC)

De Halospot 111 heeft een fitting voor minder verblindingseffect en hanteringgemak. De lampen hebben een G53 lampvoet en hebben een diameter van 111 mm. Brander met axiale gloeidraad voor optimale lichtverdeling.

Met de Osram Halospot 111 (IRC) bespaart u 30% aan energiekosten in vergelijking met gloeilampen. U behoudt de hoge kwaliteit van het licht, dankzij de kleurtemperatuur van 3000K en kleurweergave van 100Ra. De Osram Halospot 111 (IRC) heeft een gemiddelde levensduur van 3000 uur.

Waar wordt de Osram Halospot 111 (IRC) gebruikt?

Er zijn diverse stralingshoeken te verkrijgen. Dankzij de nauwe stralingshoek van 6D en 24D, worden objecten letterlijk in de spotlights gezet! Met een stralingshoek van 40D, heeft u een meer gespreid licht.

Deze lamp kunt u op vele plaatsen gebruiken. U kunt de lampen gebruiken in huiselijke sfeer, maar ook bijvoorbeeld in een lobby of bij een receptie.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen