• Gratis verzending vanaf €123 excl. btw€150 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg
Please wait, adding to cart...

Osram Halospot 111 ES  G53 (IRC) AR111

0 results

Beschrijving Osram Halospot 111 ES  G53 (IRC) AR111

Bij Lampdirect koopt u de Osram Halospot 111 (IRC) tegen de voordeligste prijzen! Bij een afname van grotere hoeveelheden geniet u tevens van onze staffelkortingen! Vragen of een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op!

Kenmerken Osram Halospot 111 (IRC)

De Halospot 111 heeft een fitting voor minder verblindingseffect en hanteringgemak. De lampen hebben een G53 lampvoet en hebben een diameter van 111 mm. Brander met axiale gloeidraad voor optimale lichtverdeling.

Met de Osram Halospot 111 (IRC) bespaart u 30% aan energiekosten in vergelijking met gloeilampen. U behoudt de hoge kwaliteit van het licht, dankzij de kleurtemperatuur van 3000K en kleurweergave van 100Ra. De Osram Halospot 111 (IRC) heeft een gemiddelde levensduur van 3000 uur.

Waar wordt de Osram Halospot 111 (IRC) gebruikt?

Er zijn diverse stralingshoeken te verkrijgen. Dankzij de nauwe stralingshoek van 6D en 24D, worden objecten letterlijk in de spotlights gezet! Met een stralingshoek van 40D, heeft u een meer gespreid licht.

Deze lamp kunt u op vele plaatsen gebruiken. U kunt de lampen gebruiken in huiselijke sfeer, maar ook bijvoorbeeld in een lobby of bij een receptie.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 17 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.