Vorige

Osram Halostar Starlite GY6.35

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Osram Halostar Starlite GY6.35

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Osram Halostar Starlite GY6.35

Halogeenlampen met een lage spanning van het merk Osram nu verkrijgbaar bij Lampdirect. Snel verzonden en van hoge kwaliteit.

Osram Halostar Starlite GY6.35 12V

De Osram Halostar Starlite GY6.35 12V is een compacte halogeenlamp met een GY6.35 lampvoet. De GY6.35 lampvoet is een steekfitting waarbij de 2 pinnen 6.35mm uit elkaar staan. Door deze zeer kleine afmetingen kan de lamp gebruikt worden nieuw designaramtuur. Verder kunt u profiteren van:

  • Sprankelend, briljant halogeenlicht.
  • Gemiddelde levensduur van 4.000 uur.
  • UV filter zodat verlichte objecten niet verkleuren.
  • Excellente kleurweergave van 100Ra.
  • 100% dimbaar.

Het gebruik van de Starlite GY6.35 12V

Deze lamp kan voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden. Zo is de lamp te gebruiken als tuinverlichting, verlichting tijdens het lezen en ingangsverlichting. Daarnaast kan de lamp als algemene of accentverlichting worden gebruikt in de horeca, kantoren en openbare gebouwen.

Omdat de lamp op lage spanning werkt kunt u de lamp niet direct aansluiten op het stroomnet. U dient een transformator te gebruiken om dit te kunnen doen. Er zijn daarnaast verschillende wattages beschikbaar. Kies voor een vermogen van 20W tot 90W. Profiteer nu van alle voordelen van de Osram Halostar Starlite GY6.35 12V !

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen