Osram LED Buis T8 SubstiTUBE Split Control (EM/Mains) Ultra Output 15W 2400lm - 840 Koel Wit | 120cm - Vervangt 36W

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Osram LED Buis T8 SubstiTUBE Split Control (EM/Mains) Ultra Output 15W 2400lm - 840 Koel Wit | 120cm - Vervangt 36W

Beschrijving Osram LED Buis T8 SubstiTUBE Split Control (EM/Mains) Ultra Output 15W 2400lm - 840 Koel Wit | 120cm - Vervangt 36W

Goed om te weten:

 • Breukbescherming
 • Ultra Output
 • Zuinige vervanger
 • Gemakkelijke installatie
 • Investering terugverdienen binnen garantieperiode
 • Gradenbundel van 160º
 • Koel wit licht
 • Roteerbaar

Breukbescherming

Belangrijkste kenmerk van deze LEDtube is de speciale PET coating. Deze coating zorgt er voor dat de lamp niet in vele kleine stukjes kan breken. Daarmee verklein je het risico op besmetting, bijvoorbeeld in supermarkten of fabriekshallen.

Ultra Output

Deze buis heeft een Ultra Output. Dit houdt in dat de Lumen output extra hoog is. De lichtopbrengst, die aangegeven wordt met Lumen, is gelijk aan die van een normale TL buis. Daardoor is het een goede vervanger voor een TL buis. De lumen to watt verhouding, die aangeeft hoeveel lumen er per uitgestoten worden per Watt, is voor deze lamp 160 lumen. Bij een gemiddelde TL buis is dit slechts 85 lumen per watt.

Zuinige vervanger

Deze LEDtube van 120cm lang is een zuinige vervanger voor een TL buis. De G13 voet is hetzelfde als bij een T8 TL buis, daardoor kan je ze 1-op-1 vervangen. Waar een TL buis 36W verbruikt, verbruikt deze LEDtube slechts 15W. Dit is een besparing van ruim 60%. Je bespaart dus ook 60% op de energiekosten van je lamp. Hoe energiezuinig een product is, wordt ook aangegeven met energielabels. Dit product draagt label A++ en is daarmee zeer geschikt voor het vergroenen van je bedrijf of woning.

Gemakkelijk installatie

Deze LEDtube is een vervanger voor een TL buis met conventioneel voorschakelapparaat. Je TL buis vervangen door een tube is erg eenvoudig. Je haalt de oude TL buis en starter uit het armatuur en vervangt deze door de tube en bijbehorende starter. Schakel vooraf altijd de stroom uit! Deze starter hoef je niet los te bestellen, die krijg je automatisch bij aanschaf van deze lamp.

Investering terugverdienen binnen garantieperiode

Omdat deze LED buis zo energiezuinig is, bespaar je een hoop energiekosten. Daardoor kan je het aankoopbedrag van de buis, je investering, gemakkelijk terug verdienen. Afhankelijk van het aantal uren dat de lamp brandt op een dag, is de vaak al binnen twee jaar. Op deze lamp geven wij je 5 jaar Lampdirect All-in garantie, waardoor je verzekerd bent van het terugverdienen van je investering. De tube heeft een levensduur van 60.000 uur. In de gemiddelde bedrijfsomgeving is dit ruim 20 jaar, in deze 20 jaar hoef je ook geen onderhoudskosten te betalen. Dat is nog een extra besparing.

Gradenbundel van 160º

TL buizen hebben een gradenbundel van 360º, het licht schijnt alle kanten op. Ook naar het plafond, waar je het eigenlijk niet gebruikt of nodig hebt. Deze tube heeft een gradenbundel van 160º en schijnt hiermee alleen naar beneden, waar je het daadwerkelijk nodig hebt. Zo wordt er geen energie verspild aan licht dat je niet gebruikt.

Koel wit licht

Deze kleur is erg geschikt voor in kantoren. Uit onderzoek blijkt namelijk dat deze kleurtemperatuur van 4000 kelvin mensen geconcentreerd houdt. Het koele witte licht houdt focus beter vast dan warmere tinten licht.

Roteerbaar

Deze LED tube is roteerbaar. In tegenstelling tot TL buizen, schijnen LED tubes niet 360º rond. Een LED tube schijnt alleen licht naar beneden. Extra energiezuinig, maar hierdoor kan je de buis verkeerd om in het armatuur plaatsen. Deze buis is draaibaar en kan je dus na installie nog draaien. Zo kan je het licht precies de juiste richting op sturen.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op
Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.