Vorige

Osram Lumilux Chip Control T5

Osram Lumilux Chip Control T5

Beschrijving Osram Lumilux Chip Control T5

Bij Lampdirect koopt u de Osram LUMILUX CHIP control T5 tegen de voordeligste prijzen! Bij een afname van grotere hoeveelheden geniet u tevens van onze staffelkortingen! Vragen of een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op!

Kenmerken Osram LUMILUX CHIP control T5

De Lumilux Chip Control T5 heeft een uitstekende UV-filter. De levensduur van de hoes is hetzelfde als de gemiddelde levensduur van de lamp. De buis heeft een G5 lampvoet en een lengte van 115 cm. De TL buizen hebben een zeer lange levensduur, namelijk 24000 branduren!

Geschikt voor gebruik op elektronische en conventionele voorschakelapparatuur.

Toepassing van de Osram LUMILUX CHIP control T5

De TL buizen kunnen gebruikt worden voor specifieke toepassingsgebieden zoals microchips productiefabrieken, industrie, printshops en waar UV en blauwe componenten in het licht tot een absoluut minimum moeten worden gereduceerd.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen