• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Osram Lumilux Chip Control T5

Beschrijving Osram Lumilux Chip Control T5

Bij Lampdirect koopt u de Osram LUMILUX CHIP control T5 tegen de voordeligste prijzen! Bij een afname van grotere hoeveelheden geniet u tevens van onze staffelkortingen! Vragen of een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op!

Kenmerken Osram LUMILUX CHIP control T5

De Lumilux Chip Control T5 heeft een uitstekende UV-filter. De levensduur van de hoes is hetzelfde als de gemiddelde levensduur van de lamp. De buis heeft een G5 lampvoet en een lengte van 115 cm. De TL buizen hebben een zeer lange levensduur, namelijk 24000 branduren!

Geschikt voor gebruik op elektronische en conventionele voorschakelapparatuur.

Toepassing van de Osram LUMILUX CHIP control T5

De TL buizen kunnen gebruikt worden voor specifieke toepassingsgebieden zoals microchips productiefabrieken, industrie, printshops en waar UV en blauwe componenten in het licht tot een absoluut minimum moeten worden gereduceerd.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
088 - 31 00 000

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.