• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Osram Lumilux T2 FM

Beschrijving Osram Lumilux T2 FM

Bij Lampdirect bestelt u de Osram LUMILUX T2 FM tegen de scherpste prijzen. U heeft tevens recht op onze staffelkortingen, zie het bovenstaande overzicht vanaf hoeveel stuks. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Specificaties Osram LUMILUX T2 FM

De Osram LUMILUX T2 FM is een extra slanke en compacte fluorescentielamp. De buizen zijn uitsluitend geschikt voor gebruik op elektronische voorschakelapparatuur en zijn eenvoudig in uw armatuur te plaatsen dankzij de W4.3 lampvoet. De TL-buizen hebben een lengte van 6W=21,8cm, 8W=32,3cm, 11W=42,2cm en 13W=52,3cm.

Een kleurweergave van 70-79 Ra en 80-89Ra wordt voor veel toepassingen gebruikt. De lichtbron is energie efficiënt, doordat de TL buis met energielabel A is geclassificeerd. De TL buizen hebben een zeer lange levensduur, namelijk 8000 branduren!

Toepassingsgebied Osram LUMILUX T2 FM

De lampen hebben kleurtemperaturen van 3000K, 4000K en 6000K en deze zorgen voor een warm licht, een koel wit licht en daglicht. De TL buizen kunnen gebruikt worden voor het verlichten van winkels, restaurants, kantoren, musea, supermarkten en warenhuizen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
088 - 31 00 000

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 34 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
13 of 34 reviews have been collected by Trustpilot 21 of 34 reviews have been collected by our website

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.