Menu
088 - 31 00 000

Osram Parathom Classic LED B22d Peer Filament Helder 6.5W 806lm - 827 Zeer Warm Wit | Vervangt 60W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Osram Parathom Classic LED B22d Peer Filament Helder 6.5W 806lm - 827 Zeer Warm Wit | Vervangt 60W

Beschrijving Osram Parathom Classic LED B22d Peer Filament Helder 6.5W 806lm - 827 Zeer Warm Wit | Vervangt 60W

Interessant om te weten

  • B22 Bajonet fitting
  • Hoge energiebesparing
  • Kies jouw lichtkleur
  • De beste lichtprestaties

B22 Bajonet fitting

De B22 bajonetfitting was in de categorie gloeilampen één van de eerste fittingen die er bestond. Bij deze B22 LED lamp is er uiteraard niets anders qua fitting. Je kunt deze dus heel simpel in een bestaand armatuur plaatsen. Wat betreft de presaties van deze B22 LED verlichting zijn er grote verschillen ten opzichte van een B22 gloeilamp. Dit LED product is namelijk energiezuiniger, duurzamer en bovendien milileuvriendelijker! 

Hoge energiebesparing

7 Watt tegenover 60 Watt. Zie je hoe groot het verschil is tussen het verbruik van deze B22 LED lamp en de B22 gloeilamp die wordt vervangen? Het verklaart ook meteen de behoorlijke energiebesparing. Ook niet geheel onbelangrijk: deze B22 LED verlichting gaat 15000 branduren mee. En dat is veel langer dan de 2000 uur van conventionele B22 lampen. Tel uit je winst! 

Kies jouw lichtkleur

B22 LED lampen werken rechtstreeks op 230 Volt (de netstroom) en worden vooral gebruikt als decoratieve sfeerverlichting in onder meer restaurants, hotels, theaters, slaapkamers en woonkamers. Dat komt vooral vanwege de warme lichtkleuren van 2200 - 2700 Kelvin. Door het licht te dimmen kun je overigens een nog warmere sfeer creëren. Om een dimbare B22 LED lamp te laten werken is er een LED dimmer nodig. Dit product heeft de volgende kleurtemperatuur: 2700K - Zeer Warm Wit.

De beste lichtprestaties

Je gaat er met deze B22 LED lamp in meerdere opzichten op vooruit. Dat is naast de hierboven genoemde voordelen ook terug te zien aan de volgende specificaties:

  • Lichtopbrengst: 806 lumen
  • Lumen/Watt verhouding:
  • All-in garantieperiode:

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.