Vorige

Osram Parathom Motion Sensor Classic E27

Osram Parathom Motion Sensor Classic E27

Beschrijving Osram Parathom Motion Sensor Classic E27

De Osram Parathom Motion Sensor is het juiste alternatief voor traditionele gloeilampen met een E27 fitting. De geïntegreerde LED technologie, evenals de Motion Sensor technologie helpt het licht beter te bedienen en te helpen bij energiebesparing. Met de bewegingssensor stopt de verlichting automatisch na 15 seconden na het detecteren van de laatste beweging. Dit betekent dat u alleen energie verbruikt als u ook daadwerkelijk aanwezig bent. De Osram Parathom is door zijn LED technologie een lamp zonder kwik wat bijdraagt aan het milieu. Er is geen opstarttijd nodig en de CRI (Color Rendering Index) is van hoge kwaliteit waardoor kleuren echt weergegeven worden.De Osram Parathom Motion Sensor is ook geschikt voor buiten mits uw armatuur daarvoor geschikt is.

De Osram Parathom Motion Sensor heeft een levensduur van 25.000 uur. Hierdoor is Lampdirect in staat om 3 jaar garantie te geven zodat u er zeker van bent dat de investering van LED zich terug verdiend.

Service

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op met een van onze lichtexperts.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen