• Gratis verzending Vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Bestel meer, betaal minder
  • Veilig winkelen met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Osram Parathom Pro GU5.3 MR16 4.5W 927 36D | Extra Warm Wit - Beste Kleurweergave - Dimbaar - Vervangt 20W

5.0
 10,65  8,74 excl. BTW incl. BTW
+  0,06 Verwijderingsbijdrage
Voor 23:59 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Volumekorting
20 stuks  10,43  8,56 excl. BTW incl. BTW per stuk
2% Korting
10 stuks  10,54  8,65 excl. BTW incl. BTW per stuk
1% Korting
1 stuk  10,65  8,74 excl. BTW incl. BTW per stuk
Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Osram Parathom Pro GU5.3 MR16 4.5W 927 36D | Extra Warm Wit - Beste Kleurweergave - Dimbaar - Vervangt 20W

Beschrijving Osram Parathom Pro GU5.3 MR16 4.5W 927 36D | Extra Warm Wit - Beste Kleurweergave - Dimbaar - Vervangt 20W

Goed om te weten

  • Bespaar energie én geld!
  • Gaat 40.000 uur mee
  • Beste Kleurweergave
  • GU5.3 LED Dimbaar
  • Zeer warm wit
  • Toepassingsgebied

Bespaar energie én geld!

De Osram Parathom PRO GU5.3 LED spot is een ideale vervanger voor conventionele halogeen spots die 20W verbruiken. Door de geïntegreerde LED technologie verbruik de LED spots maar 4,5W, waardoor je tot wel 77% aan energie bespaart! Dit ga je zeker merken in je maandelijkse energieverbruik- en kosten. Deze Osram LED spots bevat een GU5.3 pin fitting waarbij de twee pins 5.3 mm uit elkaar staan. Verder werkt de lamp op 12V, wat betekent dat je voor het gebruik van de lamp een transformator nodig hebt.

Gaat 40.000 uur mee

Met een levensduur van 40.000 uur, gaat deze LED spot maar liefst 20x langer mee dan de gemiddelde halogeenspot. Als je de Osram LED spot dagelijks 8 uur gebruikt, dan zou dit resulteren in een gebruiksduur van bijna 14 jaar! Vervanging zal dan ook niet aan de orde komen voor een lange tijd!

Beste Kleurweergave

Mensen denken vaak dat je bij de overstap naar LED moet inleveren op licht kwaliteit. Dit is bij de Osram Parathom PRO echter niet van sprake! Met een CRI, of kleurweergave van 90-99 Ra, geeft deze LED spot net zo’n natuurlijk licht als conventionele halogeenlampen. Een hoge kleurweergave heeft als voordeel dat de kleuren van objecten zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Dit maakt deze spots bijvoorbeeld uitstekend voor gebruik bij juweliers.

GU5.3 LED Dimbaar

Wil je meer controle over de sfeer in je ruimte? Dan zit je goed bij deze GU5.3 LED spot. Het is namelijk LED dimbaar. Dat betekent dat je met gebruik van vele gangbare dimmers de lichtintensiteit van de Osram LED spot kunt bepalen. Het bijkomende voordeel van LED verlichting dimmen is dat je nóg meer energie bespaart. Wanneer gedimd maakt de spot namelijk niet gebruik van zijn volledige energie.

Zeer warm wit licht

Lichtkleur kan een groot effect hebben op waar en waarvoor je een LED spot gebruikt. Deze Osram GU5.3 LED spot is berust met een zeer warm witte lichtkleur (2700K) en is daarmee zeer geschikt om een gezellig en warme uitstraling te creëren.

Toepassingsgebied

De GU5.3 LED spot kan gebruikt worden als accentverlichting in bijvoorbeeld winkels, horeca, kunstgalerijen, vitrines en etalages als accentverlichting. Verder kan de spot ook gebruikt worden als inbouwspot voor markering van wandelgangen, deuren en trappen. Dit komt door de smalle gradenbundel van 36°. Daarnaast is het geschikt om warmtegevoelige objecten te verlichten. Omdat er geen warmte ontstaat bij de productie van LED licht, wordt de lamp niet heet en heeft het dan ook geen effect op deze warmtegevoelige objecten.

Beoordelingen

This product is considered rating-5 based on 2 reviews of people who have bought this product.
2 of the 2 reviews have been collected by Trustpilot
goed lampje, goed licht Kwaliteit is iets wat je m.i.pas na een tijdje kunt beoordelen
De prijs is behoorlijk voor zo'n klein lampje en over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen. Eerst maar eens een tijdje aankijken.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
088 - 31 00 000

Wij antwoorden z.s.m.