Vorige

Osram Parathom Retrofit Classic E27 Edison Filament

Osram Parathom Retrofit Classic E27 Edison Filament

Beschrijving Osram Parathom Retrofit Classic E27 Edison Filament

Goed om te weten:

  • Osram Parathom Classic serie
  • Edison vorm
  • Zuinige vervanger
  • Lange levensduur
  • Retro design
  • Zeer warm wit licht

Osram Parathom Classic serie

De Osram Parathom Classic serie kenmerkt zich door de LED filamenten. Het zijn LED lampen die sterk doen denken aan gloeilampen.

Edison vorm

De LED lampen in deze groep zijn uitgerust met een Edison vorm. Deze vorm doet denken aan de allereerste gloeilampen. Deze Edison lamp wordt voornamelijk gebruikt in woon- of eetkamers. Mooi als individuele lamp, maar probeer ook de verschillende vormen uit de retrofit serie te combineren voor een verrassend interieur.

Zuinige vervanger

Deze LED lampen zijn een stuk zuiniger dan de gloeilamp die vervangen wordt. Deze lamp heeft energielabel A++, wat aangeeft dat het veel besparing oplevert. Dit is niet alleen goed voor onze planeet, maar ook voor jouw portemonnee. Verder kun je met de lampen een energiebesparing tot wel 90% realiseren!

Lange levensduur

Met een levensduur van 15.000 uur gaan deze LED lampen tot 15x langer mee dan de gemiddelde gloeilamp. Hierbij heb je het eerste jaar Lampdirect All-in garantie. Daarmee ben je verzekerd van een goed werkende lamp.

Retro design

De LED filamenten, het heldere glas, de ronde vorm en de veelgebruikte aansluiting geven deze lampen een retro look. Daarom zijn deze lampen ook zo gewild. De warmte en uitstraling zijn vergelijkbaar met die van een gloeilamp.

Zeer warm wit licht

Deze lampen hebben een kleurtemperatuur van 2700 kelvin. Dit is een zeer warm witte kleur. Fijn voor thuis te ontspannen en sfeer te creëren.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen