Vorige

Osram Parathom Retrofit Classic E27 Globe Filament

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Osram Parathom Retrofit Classic E27 Globe Filament

  • Wattage

Beschrijving Osram Parathom Retrofit Classic E27 Globe Filament

Goed om te weten

  • E27 LED vervanger
  • Zuinig met energie
  • Gaan 15,000 uur mee
  • Direct licht
  • Zeer warm wit licht - 2700K
  • Verschillende uitvoeringen

E27 LED vervanger

Osram Parathom Retrofit Globe lampen zijn directe vervanger voor conventionele gloei- en halogeenlampen. Doordat ze uitgerust zijn met dezelfde E27 schroeffitting als hun conventionele tegenhanger, wordt vervanging enorm eenvoudig maakt. Zo hoef je alleen je nieuwe LED lamp in je bestaande armatuur te schroeven om de komende jaren optimaal te profiteren van LED verlichting! Verder hebben deze lampen een globe-vorm, wat ze eye-catchers maken in elke omgeving.

Zuinig met energie

Deze globelampen verbruiken tot wel 90% minder energie vergeleken met conventionele gloei- en halogeenlampen. Hoewel de initiële aanschaf duurder is, zal je in de toekomst een groot verschil merken en uiteindelijk goedkoper uitkomen!

Gaan 15,000 uur mee

Met een levensduur van 15,000 uur, gaan deze Osram E27 LED lampen gemiddeld 7,5 keer langer mee dan hun conventionele tegenhanger. Als je ze vervolgens dagelijks 10 uur gebruikt, resulteert dit in een levensduur van ruim 4 jaar! 

Direct licht

Een bijkomend voordeel van LED verlichting is dat het direct licht biedt. Omdat deze lampen geen tijd nodig hebben om op te warmen, ben je dus verzekerd dat je direct 100% licht krijgt! Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat de LED lamp heet wordt zoals conventionele halogeenlampen.

Zeer warm wit licht

De Osram Parathom E27 LED lamp is uitgerust met een Kelvin waarde van 2700K, wat zich uitdrukt in een zeer warm wit licht. De warme gloed van dit licht is uitermate geschikt om gezelligheid te brengen naar een variatie aan gebieden zoals foyers, restaurants, hotels en huishoudelijke applicaties.

Verschillende uitvoeringen

De globelampen in deze groep hebben óf een heldere afwerking waarbij je de filament draden goed kan zien óf een mat glas waarbij het licht uniform wordt verspreid. Aan jou de keuze!

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen