• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg
Please wait, adding to cart...

Osram Parathom Retrofit GU10 PAR16 LED Spotlight

12 results

Beschrijving Osram Parathom Retrofit GU10 PAR16 LED Spotlight

Kenmerken

  • Energiebesparing van ruim 90%
  • Verschillende soorten kleurtemperatuur
  • Razendsnelle installatie
  • Brede lichtbundel

Energiebesparing van ruim 90%

Met een Osram Parathom Retrofit GU10 PAR16 ga je een duurzame toekomst tegemoet! Zo kun je tot liefst 90% aan energiekosten besparen. Daarnaast bezit deze serie GU10 LED spots van Osram het energielabel A+. Dat zorgt ervoor dat je jarenlang verzekerd bent van zuinige verlichting! Onderhouds- en vervangingskosten zijn ook verleden tijd! En dat merk je in je portemonnee! 

Verschillende soorten kleurtemperatuur

Aan jou de keus! Ga je voor een 'warme' kleurtemperatuur (2700K / 3000K) of kies je voor koel wit licht (4000K). Bedenk eerst goed in welke ruimte de verlichting komt te hangen. In een restaurant of in een woonkamer komt een warme kleurtemperatuur veel beter tot zijn recht, terwijl dat in een school of ziekenhuis weer niet zo is. De hoge kleurweergave van 80-89Ra zorgt ervoor dat kleuren op natuurlijke wijze worden weergegeven. Sommige exemplaren van deze Parathom serie zijn dimbaar. 

Razendsnelle installatie

Deze Osram Parathom Retrofit GU10 PAR16 zijn de zuinige LED vervangers van conventionele halogeenlampen van 50 Watt. Overstappen op LED verlichting met een GU10 fitting is erg eenvoudig. Indien het armatuur een GU10 steekfitting heeft, dan kun je de verlichting 1-op-1 vervangen. Het enige dat je hoeft te doen is de oude lamp verwijderen en deze Osram Parathom Retrofit een kwartslag in het armatuur draaien. Binnen één minuut ben je klaar en heb je weer licht.

Brede lichtbundel

Deze Osram Parathom Retrofit GU10 past in alle verlichtingsarmaturen met een GU10 lampvoet en kan rechtstreeks worden aangesloten op 220-240Volt. Een transformator heb je dus niet nodig! De diameter van deze Osram GU10 lampen is 50mm en de twee pootjes staan 10mm uit elkaar. Vandaar ook de naam GU10. De 36D gradenbundel zorgt voor een breed verspreid licht. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 23 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.