Osram Parathom STAR+ LED Spot GU10 PAR16 4.4W 350lm 36D - 827 Zeer Warm Wit | 3 Step Dim - Vervangt 50W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Osram Parathom STAR+ LED Spot GU10 PAR16 4.4W 350lm 36D - 827 Zeer Warm Wit | 3 Step Dim - Vervangt 50W

Beschrijving Osram Parathom STAR+ LED Spot GU10 PAR16 4.4W 350lm 36D - 827 Zeer Warm Wit | 3 Step Dim - Vervangt 50W

Goed om te weten

 • Bespaar energie én geld!
 • Gaat 15.000 uur mee
 • Driestaps dimmen
 • Zeer warm wit licht
 • Toepassingsgebied

Bespaar energie én geld!

De Osram LED Star+ GU10 LED spot is een ideale vervanger voor conventionele halogeen spots die 50W verbruiken. Door de geïntegreerde LED technologie verbruik de LED spots maar 4.4W, waardoor je tot wel 91% aan energie bespaart! Dit ga je zeker merken in je maandelijkse energieverbruik- en kosten. Deze Osram LED spots bevat een GU10 pin fitting waarbij de twee pins 10 mm uit elkaar staan. Verder werkt de lamp op 220-240V.

Gaat 15.000 uur mee

Met een levensduur van 15.000 uur, gaat deze LED spot maar liefst 8x langer mee dan de gemiddelde halogeenspot. Als je de Osram LED spot dagelijks 8 uur gebruikt, dan zou dit resulteren in een gebruiksduur van ruim 5 jaar! Vervanging zal dan ook niet aan de orde komen voor een lange tijd!

Driestaps Dimmen

Wil je meer controle over de sfeer in je ruimte? Dan zit je goed bij deze GU10 LED spot. Het is namelijk LED dimbaar. Dat betekent dat je met gebruik van vele gangbare dimmers de lichtintensiteit van de Osram LED spot kunt bepalen. Het unieke aan deze LED spot, is dat het uitgerust is met drie-staps schakeling. Dit betekent dat je eenvoudig van lichtintensiteit kan wisselen door herhaaldelijk te drukken op de wandschakelaar. Hiermee kun je lichtintensiteiten van 100%, 45% en 15% bereiken.

Zeer warm wit licht

Lichtkleur kan de uitstraling van een ruimte waar je deze GU10 LED spot plaatst enorm beïnvloeden. Met een Kelvin waarde van 2700K, schijnt deze LED spot een zeer warm wit licht die een aangenaam effect heeft op bijvoorbeeld bezoekers van een pand. Denk hierbij aan een foyer van een hotel of aan woonruimte-interieurs.

Toepassingsgebied

Met een gradenbundel van 36°, is de spot geschikt als accent verlichting in bijvoorbeeld de horeca of winkels. Daarnaast is het geschikt om warmtegevoelige objecten te verlichten. Omdat er geen warmte ontstaat bij de productie van LED licht, wordt de lamp niet heet en heeft het dan ook geen effect op deze warmtegevoelige objecten.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.