Vorige

Osram Shoplight HCI-T G12 (Powerball)

Osram Shoplight HCI-T G12 (Powerball)

Beschrijving Osram Shoplight HCI-T G12 (Powerball)

De Osram HCI-T Shoplight (Powerball) bestelt u tegen de scherpste prijzen bij Lampdirect! Neemt u ook eens een kijkje bij onze staffelkortingen voor nog meer korting door onderstaand op het gewenste product te klikken! Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Kenmerken Osram HCI-T Shoplight (Powerball)

De Osram HCI-T Shoplight (Powerball) is, zoals de naam al impliceert, zeer geschikt voor gebruik in winkels. De lampen hebben een uitstekende kleurweergave (90Ra) en kleurstabilieit gedurende de levensduur. Roodtonen worden uitstekend weergegeven.

De lichtbronnen zijn voorzien van een UV-block en zijn dus ideaal voor warmtegevoelige objecten zoals kleding, schoenen en schilderijen. De kwaliteit blijft hierdoor behouden.

De lampen zijn te verkrijgen in 35W en 70W, in de kleurwarmte 3000K (warm wit).

Toepassing van de Osram HCI-T Shoplight (Powerball)

De Osram HCI-T Shoplight (Powerball) kunt u gebruiken voor bijvoobeeld de presentatie van mode en voedsel, maar ook voor verlichting in winkelinterieurs, etalages onthaalruimten, musea en tentoonstellingen.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen