• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg
Please wait, adding to cart...

Osram Shoplight HCI-TC G8.5 (Powerball)

Beschrijving Osram Shoplight HCI-TC G8.5 (Powerball)

U koopt de Osram HCI-TC Shoplight (Powerball) tegen de voordeligste prijzen! Bij een afname van grotere hoeveelheden geniet u van aanzienlijke kortingen! Klik onderstaand op het betreffende product om te zien hoeveel korting. Heeft u vragen of wilt u een order plaatsen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Specificaties Osram HCI-TC Shoplight (Powerball)

De Osram HCI-TC Shoplight (Powerball) zijn metaalhalidelampen met keramische technologie voor gesloten armaturen. De lampen zijn speciaal voor winkels. Ze hebben namelijk een perfecte kleurweergave, waardoor onder andere roodtonen uitstekend worden weergegeven. De kleurstabiliteit is zeer goed gedurende de levensduur.

De lichtbronnen zijn te verkrijgen in de kleurwarmte warm wit (3000K) en in de wattages 35W en 70W. Beide lampen zijn voorzien van lampvoet G8.5.

Waar is de Osram HCI-TC Shoplight (Powerball) te gebruiken?

Dankzij de UV-filter zijn deze lichtbronnen zeer geschikt om warmtegevoelige objecten te belichten. Hierbij kunt u denken voedsel, mode en kunst. De toepassingsgebieden van deze Osram lampen zijn dan ook erg breed, bijvoorbeeld: etalages, musea, kunstgalerijen, winkelinterieurs, onthaalruimten en tentoonstellingen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.