• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
 • Tot 7 jaar garantie
 • Zakelijk? Offerte op maat
 • Bestel meer, betaal minder
 • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Osram SubstiTUBE Connected Advance Ultra Output 24W 865 150cm | Daglicht - Vervangt 58W

 44,48  36,70 excl. BTW incl. BTW
+  0,06 Verwijderingsbijdrage
Bestel vandaag, morgen verzonden + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Volumekorting
Meer dan 20 Extra korting
20 stuks  43,58  35,96 excl. BTW incl. BTW per stuk
2% Korting
10 stuks  44,03  36,33 excl. BTW incl. BTW per stuk
1% Korting
Please wait, adding to cart...

Specificaties Osram SubstiTUBE Connected Advance Ultra Output 24W 865 150cm | Daglicht - Vervangt 58W

Beschrijving Osram SubstiTUBE Connected Advance Ultra Output 24W 865 150cm | Daglicht - Vervangt 58W

Goed om te weten

 • 58W LED Vervanger
 • Lange levensduur
 • Advance Ultra Output
 • Connected technologie
 • 6500K - Daglicht wit
 • Duurzaam design
 • Toepassingsgebied
 • Conventioneel VSA

58W LED Vervanger

De Osram SubstiTUBE Connected Advance Ultra Output LED buis van 150cm is een efficiënte LED vervanger voor conventionele T8 TL buizen van 58W. Met een verbruik van 24W, bespaar je meer dan de helft aan energie. Dit verschil ga je dan ook maandelijks zeker merken!

Gaat 50.000 uur mee

Met een gemiddelde levensduur van 50.000 uur, gaat deze LED buis minstens 5 keer zo lang mee dan de conventionele tegenhanger. Door de lange levensduur en het robuuste design hoef je dus geen zorgen te maken over vervanging. Een bijkomend voordeel van LED verlichting is dat de lichtopbrengst tijdens vrijwel zijn gehele levensduur gewaarborgd blijft.

Advance Ultra Output

LED buizen met het ‘Advanced Ultra Output’ label hebben de hoogste lichtopbrengst beschikbaar van alle Osram LED TL verlichting. Deze 150cm LED buis is berust met een lichtopbrengst van 3600 Lumen. Bij Advanced Ultra Output LED buizen adviseren we een plaatsing, hoger dan 4 meter.

Connected technologie

Deze Osram LED buis is berust met ‘Connected’ technologie, wat deze buis transformeert in slimme verlichting zonder dat het geprogrammeerd hoeft te worden. Met gebruik van een speciale Osram sensor, kan deze buis geplaatst worden in een groot lichtsysteem van wel 200 apparaten. Deze kunnen vervolgens draadloos bestuurd worden om zo de aanwezigheid te detecteren van bijvoorbeeld auto’s in grote parkeergarages en hun licht automatisch aan en uit te schakelen. Hiermee wordt er slim gebruik gemaakt van de Osram LED TL verlichting en bespaar je nóg meer energie.

6500K - Daglicht wit

Lichtkleur is een bepalende factor in de uitstraling van een ruimte en sommige lichtkleuren dienen zich beter bij de ene omgeving dan bij de andere. Een daglicht wit licht (6500K) verschaft helder licht die het meeste lijkt op natuurlijk daglicht aan ruimtes waar helder licht essentieel is. Dit kan bijvoorbeeld gelden voor operatiekamers.

Duurzaam design

Dankzij de speciale glastechnologie van Osram, zal deze T8 LED buis niet snel buigen. Dit maakt het sterker dan conventionele TL buizen. Verder is de T8 LED buis berust met een G13 fitting, en heeft de buis een lengte van 150cm.

Toepassingsgebied

De Osram Connected LED buizen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in auto parkeerplaatsen met meerdere ingangen. Hier wordt de slimme Connected technologie optimaal gebruikt. Daarnaast kan het goed gebruikt worden in gangen, trappen, kantoren en openbare gebouwen.

Conventioneel VSA

Deze Osram LED buis werkt in combinatie met een conventioneel, of elektromagnetisch VSA of kan direct aangesloten worden op het stroomnetwerk (Mains). Wil je je conventionele TL verlichting maar weet je niet welk VSA in het armatuur zit? Bij een conventioneel VSA is er een starter aanwezig. Wanneer je overstapt op LED verlichting, is het van belang deze conventionele starter te vervangen door een LED starter. Deze is voor het gemak inbegrepen!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
088 - 31 00 000