• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
 • Tot 7 jaar garantie
 • Zakelijk? Offerte op maat
 • Bestel meer, betaal minder
 • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Osram SubstiTUBE EM Food T8 7.9W 833 90cm | Warm Wit - Vervangt 30W

Please wait, adding to cart...

Specificaties Osram SubstiTUBE EM Food T8 7.9W 833 90cm | Warm Wit - Vervangt 30W

Beschrijving Osram SubstiTUBE EM Food T8 7.9W 833 90cm | Warm Wit - Vervangt 30W

Goed om te weten

 • Energie-efficiënte vervanger
 • Lange levensduur
 • Gevarieerd toepassingsgebied
 • HACCP gecertificeerd
 • Lichtkleur: perfect voor voedsel
 • Geschikt voor C-VSA
 • Lampdirect All-In-Garantie

Energie-efficiënte vervanger

De Osram SubstiTUBE Food EM LED buizen zijn energie-efficiënte vervangers van conventionele T8 TL buizen van 30W. Met een verbruik van 7.9W, bespaar je 74% energie! Dit ga je dan ook zeker merken in je maandelijkse energieverbruik. Daarnaast zijn deze LED buizen speciaal ontworpen om gebruikt te worden in de voedselsector.

Lange levensduur

Met een levensduur van 50,000 uur en een gemiddeld dagelijks gebruik van 8 uur gaan deze Osram SubstiTUBE LED buizen ruim 17 jaar mee! Door het energie-efficiënte karakter betekent dit met het oog op de toekomst dat je veel gaat besparen in je maandelijkse energiekosten. Daarnaast zorgt het weerbare ontwerp en de integratie van LED verlichting ervoor dat onderhouds- en vervangingskosten ook flink dalen.

Gevarieerd toepassingsgebied

De T8 LED buizen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de voedselsector. Zo kun je veilig deze LED buizen installeren in een brede variatie aan gebieden zoals winkels, bakkerijen, vleesverwerkers, slagers, supermarkten en warenhuizen. Verder hebben de Osram LED buizen een G13 fitting en zijn ze 90cm lang.

HACCP gecertificeerd

Van productie tot oplevering, deze Osram LED buizen zijn geschikt voor gebruik in de voedselindustrie. Zo is de lamp beschermd tegen versplinteren door een speciale PET-coating. Deze coating zorgt ervoor dat de glazen LED buis onder andere niet vergeelt, breekt of buigt. 

Lichtkleur: geschikt voor voedsel

Wat deze Osram Food LED buizen zo uniek maakt, is de lichtkleur met een Kelvin waarde van 3300K. Deze warm witte lichtkleur is uitermate geschikt voor het vertonen van voedsel. Het warme licht geeft voedsel een natuurlijke verse uitstraling en maakt het zo zeer aantrekkelijk voor bezoekers van gebieden waar voedsel verkocht wordt.

Geschikt voor C-VSA

De Osram SubstiTUBE EM LED buizen vervangen conventionele TL buizen die gebruikt worden in armaturen met een elektromagnetisch (EM) of conventioneel VSA. Hoe herken je of je armatuur een conventioneel VSA bevat? Je ziet dit aan de aanwezigheid van een starter. Bij de aanschaf van deze LED buis, ontvang je ook een geschikte LED starter die de conventionele starter in je armatuur vervangt.

Lampdirect All-In-Garantie

Bij Lampdirect geldt een All-In-Garantie van 5 jaar op de Osram SubstiTUBE LED buizen.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 5 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
5 of the 5 reviews have been collected by Trustpilot
Deze lamp werd ons aangeraden om een afgeschermde TL-D 827 boven het aanrecht te vervangen, want van de 90cm TL-buis bestaan er geen LED vervangers die lager (dus 'warmer') zijn dan 3300K, althans niet op lampdirect en aanverwante sites. Op voorhand dachten we dat het wel zou kunnen dat verschil van 600K, maar onze keuken zag er plotseling totaal anders uit, verschrikkelijk! Rossig blauw licht en waar het licht op viel, werd volstrekt anders van kleur dan bij daglicht. We hebben verder geen ervaring met LED TLs, dus kwaliteit lastig te beoordelen. N.B.: 90cm lampen passen ook in een doos onder de 1 meter, dat scheelt retour verzendkosten
Prima vervanging van oude TL-lampen.
Checkmark Lees meer reviews (5)

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
088 - 31 00 000