Osram SubstiTUBE LED T5 (HF) High Output 37W 5600lm - 865 Daglicht | 145cm - Vervangt 80W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Osram SubstiTUBE LED T5 (HF) High Output 37W 5600lm - 865 Daglicht | 145cm - Vervangt 80W

Beschrijving Osram SubstiTUBE LED T5 (HF) High Output 37W 5600lm - 865 Daglicht | 145cm - Vervangt 80W

Goed om te weten

 • SubstiTUBE HO
 • Lange levensduur
 • Sterk ontwerp
 • Toepassingsgebied
 • Compatibel met E-VSA
 • Garantie

SubstiTUBE HO

De Osram SubstiTUBE T5 LED buis is een energie-efficiënte vervanger van conventionele TL buizen met een verbruik van 80W. Omdat het maar 37W verbruikt, kun je door deze LED buis te gebruiken tot wel 54% energie besparen! Verder kenmerkt deze buis zich door zijn hoge lichtopbrengst van 5600 Lumen (HO) waarmee het goed gebruikt kan worden voor een hogere montagehoogte zoals in omgevingen met hoge plafonds. 

Lange levensduur

Tot wel 16 jaar; zo lang kan deze Osram LED buis branden wanneer je het gemiddeld 10 uur per dag hebt aanstaan. Dit is wel 6 keer langer dan een conventionele TL buis van 10.000 uur. Een bijkomend voordeel van LED is dat de lichtopbrengst en kwaliteit veel langer gewaarborgd blijft, vergeleken met conventionele TL buis. Zo heb je niet alleen langer licht, maar ook beter licht!

Sterk ontwerp

Dankzij speciale glastechnologie, hoef je niet bang te zijn dat je buis zal buigen tijdens gebruik. Daarnaast kan het goed gebruikt worden bij lage temperaturen. Verder is de buis 145 cm lang, heeft het een T5 formaat en is het berust met een G5 lampvoet. Hierdoor kan het goed geplaatst worden in je bestaande armaturen.

Toepassingsgebied

Deze Osram LED buis dient als algemene verlichting voor onder andere supermarkten en warenhuizen, industriële omgevingen, openbare gebouwen en op kantoor. Met een lichtkleur van 6500K, ook wel daglicht wit licht genoemd, schijnt deze buis een helder licht wat essentieel kan zijn voor bijvoorbeeld laboratoria en ziekenhuizen.

Compatibel met E-VSA

Deze LED buis is compatibel met veel gangbare elektronische voorschakelapparaten (HF) en hebben dus ook geen starter nodig om te functioneren.

5 jaar garantie

Lampdirect biedt op de Osram SubstiTUBE T5 LED buis een all-in-garantie van 5 jaar. Dat is de service van Lampdirect. Schaf dus vandaag nog deze LED buis van A-merk Osram aan en start met besparen!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.