Osram SubstiTUBE LED T8 Connected (EM Mains) Ultra Output 24W 3600lm - 840 Koel Wit | 150cm - Vervangt 58W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Osram SubstiTUBE LED T8 Connected (EM Mains) Ultra Output 24W 3600lm - 840 Koel Wit | 150cm - Vervangt 58W

Beschrijving Osram SubstiTUBE LED T8 Connected (EM Mains) Ultra Output 24W 3600lm - 840 Koel Wit | 150cm - Vervangt 58W

Goed om te weten:

 • Connected technologie
 • Geschikt voor elektronisch voorschakelapparaat
 • Zuinig alternatief
 • Gemakkelijke installatie
 • Investering terugverdienen binnen de garantieperiode
 • Lichtkleur

Connected technologie

Deze lampen worden aangestuurd door connected technologie. Je sluit ze aan op de Osram Connected Sensor. Op deze sensor kun je aangeven wanneer de lampen moeten dimmen of juist branden. Ook zijn de lampen dimbaar vanaf een smartphone op tablet.

Geschikt voor elektronisch voorschakelapparaat

Deze LEDtube van 150cm is ontworpen om een TL buis in armatuur met conventioneel voorschakelapparaat te vervangen. De starter die je bij de LEDtube moet aansluiten, wordt meegeleverd met de tube.

Zuinig alternatief

Dit product is een zuinig alternatief voor een TL buis. Deze buis bevat geen gassen, maar heeft LED verlichting binnenin. Daardoor is het een stuk beter voor het milieu. Deze buis verbruikt maar 24W, waar een TL buis 58W verbruikt. Dat is een besparing van ruim 60%. Hoe energiezuinig een product is, wordt ook aangegeven door het energielabel. Dit product heeft label A++, wat aangeeft dat het zeer geschikt is voor het vergroenen van je bedrijf of woning.

Gemakkelijke installatie

Net al een TL buis, heeft deze tube een G13 fitting. Je plaatst de buis gemakkelijk in het armatuur door de buis erin te plaatsen en een kwartslag te draaien. De buis heeft een gradenbundel van 180º, waardoor de tube een kant licht op schijnt. Plaats de buis dus zo dat het licht naar de gewenste richting schijnt.

Investering terugverdienen binnen de garantieperiode

Omdat deze LED buis zo energiezuinig is, bespaar je een hoop energiekosten. Daardoor kan je het aankoopbedrag van de buis, je investering, gemakkelijk terug verdienen. Afhankelijk van het aantal uren dat de lamp brandt op een dag, is de vaak al binnen twee jaar. Op deze lamp geven wij je 5 jaar Lampdirect All-in garantie, waardoor je verzekerd bent van het terugverdienen van je investering.

Koel wit licht

Deze buis straalt een koel, wit licht uit van 4000 kelvin. Deze kleurtemperatuur is geschikt voor op kantoren, omdat het werknemers geconcentreerd houdt. Uit onderzoek blijkt dat werknemers die in dit licht werken, een betere focus kunnen houden op hun werk gedurende de hele dag, dan wanneer ze in een warmere kleurtemperatuur werken.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.