Vorige

Osram SubstiTUBE Value EM T8 LED Buizen | incl. LED Starter

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Osram SubstiTUBE Value EM T8 LED Buizen | incl. LED Starter

Productomschrijving Osram SubstiTUBE Value EM T8:

De Osram SubstiTUBE Value EM T8 is de perfecte vervanger voor uw standaard TL buizen in een conventioneel verlichtingsarmatuur met starter (VSA). Het vervangen van uw standaard TL buizen door LED buizen levert u direct een besparing op van 55% op uw energiekosten met een gegarandeerd hogere lichtopbrengst.

De Osram SubstiTUBE Value EM T8 is geschikt voor toepassing in magazijnen, kantoren, industriële omgevingen andere bedrijfsruimtes. Het licht van een LED TL knippert niet en schakelt altijd direct in (zonder opstarttijd). De levensduur van een Osram LED TL buis is 3 keer langer dan een standaard TL buis (30.000 uur t.o.v. 10.000 uur bij een normale TL). In een praktijksituatie betekent dit een levensduur van 10 jaar. Op dit product heeft u 3 jaar Lampdirect All-in garantie, hierdoor bent u verzekerd van een werkend product en kunt u uw investering zorgeloos terugverdienen. De terugverdientijd valt meestal binnen de garantieperiode. Om te bepalen welke LED TL buizen u nodig heeft, dient u te kijken welke TL buizen u nu in gebruik heeft. Doorgaans is dit 18W (60cm), 36W (120cm) of 58W (150cm). Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende lichtkleuren.

Verschillende lichtkleuren:

  • 830 Warm wit (3000 Kelvin) - Toepasbaar in algemene ruimtes zoals gangen en trappenhuizen.
  • 840 Koel wit (4000 Kelvin) - Toepasbaar op kantoor en in industriële omgevingen.
  • 865 Daglicht (6500 Kelvin) - Toepasbaar in industrie voor speciale toepassingen.

Kleur 840 is in Nederland de meestverkochte lichtkleur en is overal toepasbaar.

De installatie van Osram LED tubes:

Het vervangen van uw TL buizen door de Osram SubstiTUBE Value EM T8 is eenvoudig en er is geen installateur voor nodig:

  • Schakel de stroom uit
  • Draai de oude TL uit het armatuur
  • Draai de LEDtube in het armatuur
  • Schakel de stroom in en bespaar direct 55% energie
  • Lever de oude TL's in bij een milieustraat bij u in de buurt. Heeft u veel oude TL's? Dan halen wij deze gratis bij u op.

Het verschil tussen Value en Advanced LED TL buizen van Osram:

Value LED TL buizen van Osram zijn ontworpen om een LED TL buizen toegankelijk te maken. De kwaliteit blijft echter achter op de Advanced serie van Osram. Deze lampen hebben een hogere lichtopbrengst en een levensduur die 2x zo lang is (60.000 uur). Indien u op zoek bent naar de meest energie-efficiënte oplossing, dan zijn de buizen de juiste keuze. De lichtopbrengst in Lumen van de Advanced Ultra Output lampen is nog hoger. Ultra Output buizen geven dus nog meer licht dan normale TL buizen en zijn daarmee nog efficiënter. De Osram SubstiTUBE Advanced Ultra Output EM T8 LED Buizen | incl. LED Starter - Draaibaar is de betere keus wanneer u meer licht wenst dan u momenteel heeft of wanneer u de buizen hoger dan 4 meter plaatst.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Het artikel is succesvol toegevoegd aan je winkelmand.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen