• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Bestel meer, betaal minder
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Osram Vintage 1906 LED E14 B35 2.5W 825 Goud | Extra Warm Wit - Vervangt 22W

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 088 - 31 00 018

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 088 - 31 00 018

Jouw aanvraag is succesvol ontvangen!

Onze productspecialist gaat direct met jouw aanvraag aan de slag en zal binnen 4 uur contact met je opnemen om het persoonlijk aanbod te bespreken.

Het product is toegevoegd aan jouw offerte!

Please wait, adding to cart...

Specificaties Osram Vintage 1906 LED E14 B35 2.5W 825 Goud | Extra Warm Wit - Vervangt 22W

Beschrijving Osram Vintage 1906 LED E14 B35 2.5W 825 Goud | Extra Warm Wit - Vervangt 22W

Goed om te weten:

  • Geef sfeer aan elk interieur
  • 15000 branduren
  • Bespaar met LED
  • Eigentijds design
  • 1 jaar all-in garantie

Geef sfeer aan elk interieur

Deze kaarsvormige design LED gloeilamp is afkomstig uit de succesvolle Osram Vintage 1906 serie. Het voornaamste kenmerk daarvan is de warme uitstraling en dat geldt zonder meer voor dit exemplaar. Het glas van deze Osram LED lamp heeft een gouden kleur, terwijl de binnenkant is voorzien van LED verlichting in de vorm van een kooldraad. Dit zorgt voor een schitterende combinatie van kwalitatief hoogwaardig licht en een gezellige sfeer. Waar dan ook! Hou er wel rekening mee dat deze lamp niet dimbaar is.    

15000 branduren

Met slechts 2,5 Watt verbruikt deze LED bulb van Osram zeer weinig energie. Het is de vervanger van conventionele gloeilampen van 22 Watt. Dat wil zeggen dat je met bijna 90% minder vermogen (Watt) dezelfde lichtopbrengst hebt. Je energierekening gaat dus aanzienlijk omlaag en dat geldt ook voor onderhouds- en vervangingskosten. De meeste tradtionele gloeilampen gaan zo'n 1000 branduren mee. Deze Osram Vintage 1906 LED E14 heeft een levensduur van ruim 15.000 branduren. Omgerekend is dat zo'n 5 jaar, wanneer de lamp gemiddeld 8 uur per dag zou branden. Tel uit je winst! 

Bespaar met LED

Het aanschaffen van LED verlichting is een mooie gelegenheid om je oude gloeilampen weg te gooien. Deze kun je inleveren bij elke milieustraat of inzamelpunten bij je in de buurt. Omgerekend kun je met deze LED bulb van Osram zo'n 70% aan energiekosten besparen. Het energielabel A++ (op één na zuinigste wat er is) draagt daar zeker zijn steentje aan bij. LED verlichting is de toekomst. Het milieu wordt er bovendien een stuk beter van!   

Eigentijds design

Elke LED bulb heeft zijn eigen kleurtemperatuur. In dit geval is dat 2500K, wat wordt uitgedrukt in Kelvin. Het getal 2500 wil zeggen dat er extra warm wit licht wordt afgegeven. Zoals eerder benoemd is dat perfect om voor een warme sfeer te zorgen. Je komt deze lamp met name tegen in restaurants, foyers, hotels, theaters, bioscopen, woonkamers en slaapkamers. De welkbekende E14 fitting van deze Osram LED bulb is bovendien nog steeds erg populair. Je draait je oude gloeilamp uit het armatuur en draait deze Osram LED lamp met zijn kleine schroeffitting erin. Je nieuwe Osram LED lamp is direct aangesloten op het stroomnetwerk. Eenvoudiger kan het haast niet! 

1 jaar all-in garantie

Bij de aankoop van dit Osram LED product krijg je van ons 1 jaar all-in garantie. Heb je een vraag, een opmerking of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan contact met ons op.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van erg goed op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
1 of the 1 reviews have been collected by Trustpilot
Mooie oplossing voor romantischer licht. Zitten wel in een erg grote OSRAM binnendoos (transport van lucht)

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
088 - 31 00 000

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!