Osram Vintage 1906 LED E27 Peer Filament Smoke 160mm 5W 110lm - 818 Zeer Warm Wit | Dimbaar - Vervangt 25W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Osram Vintage 1906 LED E27 Peer Filament Smoke 160mm 5W 110lm - 818 Zeer Warm Wit | Dimbaar - Vervangt 25W

Beschrijving Osram Vintage 1906 LED E27 Peer Filament Smoke 160mm 5W 110lm - 818 Zeer Warm Wit | Dimbaar - Vervangt 25W

Goed om te weten:

 • Een absolute eyecatcher
 • 15.000 branduren
 • Installatie van nog geen halve minuut
 • Zeer warm wit en sfeervol
 • 1 jaar all-in garantie

Een absolute eyecatcher

Deze bolvormige en stijlvolle LED gloeilamp uit de welbekende Osram Vintage 1906 serie voorziet elke ruimte van sfeer en gezelligheid. Het zwart afgewerkte glas en de sierlijke kooldraad met daarin hoogwaardige kwaliteit LED’s zorgen voor een schitterend contrast qua licht en is het aanzien meer dan waard! Laat iedereen versteld staan van de warme tint die deze Osram vintage LED lamp creëert.

15000 branduren

Zelf verbruikt deze LED bulb van Osram 5 Watt. Het vervangt conventionele gloeilampen van 12 Watt. Dat geeft direct aan dat je minder energie zult verbruiken, terwijl je dus verzekerd bent van dezelfde lichtopbrengst. Je kunt al gauw zo’n 40% aan energiekosten besparen. Een ander voordeel is dat deze klassieke LED lamp ruim 15.000 branduren mee gaat. Even een snel rekensommetje: wanneer deze Osram 1906 LED lamp elke dag 8 uur aan zou staan, dan heb je er ruim 5 jaar plezier van! Je kunt er dus een flinke tijd van genieten. Ook het energielabel A draagt bij aan de zuinigheid van deze vintage LED lamp.

Installatie van nog geen halve minuut

Een ander voordeel bij de aanschaf van deze Osram 1906 LED lamp is de E27 fitting. Dit is namelijk de meest voorkomende fitting ter wereld bij gloeilampen. Wanneer het reeds bestaande armatuur een E27 fitting heeft, hoef je dus alleen maar je oude (conventionele) gloeilamp uit het armatuur te draaien en je nieuwe Osram 1906 LED lamp erin te draaien. Deze is meteen aangesloten op het stroomnetwerk (220-240 Volt). Ontzettend eenvoudig dus! Ook is deze lamp dimbaar! Op zoek naar een variant uit de 1906 serie die niet dimbaar is? Klik dan hier

Zeer warm wit en sfeervol

Met 2000 Kelvin heeft dit Osram Vintage 1906 product een zeer warm witte kleurtemperatuur, welke je kunt vergelijken met kaarslicht. Dat geeft nogmaals aan dat deze LED bulb bij uitstek geschikt is om overal waar je maar wil een gezellige sfeer te creëren. In een restaurant bijvoorbeeld, of in een hotel, in de woonkamer, op de slaapkamer of in een theater. 

1 jaar all-in garantie

Bij de aanschaf van dit Osram product ontvang je van ons 1 jaar all-in garantie. Heb je een vraag of opmerking over deze of een andere lamp? Neem dan contact met ons op. We zijn je per telefoon of e-mail graag van dienst.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.