Vorige

Osram Decostar

Op deze pagina vindt u alle Osram Decostar. Door de filter aan de linkerkant van uw scherm te gebruiken, kunt u gemakkelijk het product vinden dat u zoekt. Bij Lampdirect bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijs voor al uw Osram Decostar.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 54 in totaal

54 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 54 in totaal

54 Producten

 

Osram Decostar lampen te koop op Lampdirect.nl

Bent u op zoek naar halogeenlampen van het merk Osram? In onze online winkel vindt u een breed assortiment Osram Decostar lampen!
 

Kenmerken van de Decostar lampen

Deze halogeenlamp is verkrijgbaar in 2 verschillende lampvoeten, namelijk GU5.3 en GU4. Deze lampen werken op 12V en kunnen daarom niet direct aangesloten worden op het stroomnet. Daarom maakt u gebruik van een  Osram HTM Halotronic transformator. 

  • U ziet kleuren zoals ze werkelijk zijn door de goede kleurweergave van 80Ra.
  • De lampen stralen tot 66% minder warmte uit.
  • Door het UV filter verkleuren de verlichte objecten niet.
  • De lampen mogen gebruikt worden in open armaturen.
     

Toepassing van de Osram Decostar lampen

Deze halogeenlampen worden vaak gebruikt als accent- en algemene verlichting. Dit komt door de verschillende gradenbundels die deze lamp heeft. Voor verlichting van specifieke objecten kiest u voor 10°, 24° voor accentverlichting en vanaf 36° kunt u de lamp gebruiken voor algemene verlichting. Deze lampen worden gebruikt in keukens, badkamers en huiskamers. Voor commerciële toepassingen gebruikt u de lamp in hotels, restaurants en winkels.
 

Hoe kiest u de juiste halogeenlamp?

Maak eerst de juiste keuze voor de lampvoet. Daarna kiest u het juiste wattage. Doordat de transformer is afgestemd op het wattage van uw huidige lamp raden wij u aan het wattage niet te veranderen. Daarna kiest u de juiste kleurtemperatuur: 2700K voor zeer warm wit licht (vaak gebruikt in slaapkamers), 3000K voor warm wit en 4000K voor koel wit. Daarna kiest u de juiste gradenbundel.
 

Het assortiment Decostar lampen

In de productnaam van de Decostar lampen vindt u een getal dat het diameter van de lamp omschrijft. Bijvoorbeeld: 51S betekent dat de lamp een standaard diameter van 51 heeft.

Standaard

Deze lampen hebben een dichroic reflector die de warmte afgifte van de lamp verminderd.

Eco

Deze lamp heeft een levensduur van 5.000 uur en een lage energieconsumptie.

Titan

Extra lange levensduur van 4.000 uur.

Alu

Deze lamp heeft een aluminium reflector die de hitte naar de voorkant van de lamp straalt.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen