Vorige

Osram Halogen Eco Pro Classic

Op deze pagina vindt u alle Osram Halogen Eco Pro Classic. Door de filter aan de linkerkant van uw scherm te gebruiken, kunt u gemakkelijk het product vinden dat u zoekt. Bij Lampdirect bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijs voor al uw Osram Halogen Eco Pro Classic.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

27 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

27 Producten

Halogeenlampen van het merk Osram zijn te koop bij Lampdirect voor lage prijzen en worden snel verzonden! Profiteer nu nog van deze voordelen.

Osram Halogen Eco Pro Classic

De Osram Halogen Eco Pro Classic is een lamp waarvan de ballon deels gevuld is met halogeen. Door het gebruik van halogenen gaat de lamp langere tijd mee en is de lamp bovendien zuiniger dan gloeilampen. De lampen zijn voorzien van een E14 of E27 lampvoet:
 
Osram Halogen Eco Pro Classic E14  Osram Halogen Eco Pro Classic E27
 
 
  • De lampen hebben een kleurweergave van 90-100Ra. Hierdoor ziet u kleuren exact zoals ze zijn!
  • Alle lampen zijn dimbaar, u kunt de helderheid van het licht aanpassen.
  • Eenvoudige installatie door de schroeffitting. 
  • Door het UV filter behouden de verlichte objecten hun kleuren.
  • Gemiddelde levensduur van 2.000 uur.

Door de warme kleurtemperatuur (2700K) zijn de lampen perfect voor het creëren van een knusse sfeer. De lamp kan daarom overal gebruikt worden waar sfeer belangrijk is zoals in de horeca en in woonkamers. De lampen worden veel gebruikt in open armaturen en kroonluchters.
 

Kies de juiste lamp

Het is belangrijk dat u een lamp kiest met de juiste lampvoet. In deze categorie kunt u kiezen voor E27 en E14. Daarna kiest u voor het juiste vermogen (W). Hoe hoger het vermogen, hoe hoger de lichtopbrengst. Daarnaast zijn er verschillende vormen verkrijgbaar zoals de Osram Halogen Eco Pro Classic BW E14 , deze lamp heeft een gedraaide kaarsvorm. In deze categorie kunt u meer vormen vinden zoals de klassieke A vorm.

 

 

LED-alternatieven 

Halogeenlampen verbruiken veel energie en hebben een relatief korte levensduur. Met LED kunt u profiteren van een energiebezuiniging van maar liefst 80%! Kies nu voor de  Osram Parathom E14 en de  Osram Parathom E27 en profiteer van een levensduur van 25.000 uur. Dat is minimaal tien keer langer dan de Osram Halogen Eco Pro Classic !

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen