Vorige

Osram Halopar

Op deze pagina vindt u alle Osram Halopar. Door de filter aan de linkerkant van uw scherm te gebruiken, kunt u gemakkelijk het product vinden dat u zoekt. Bij Lampdirect bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijs voor al uw Osram Halopar.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

27 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

27 Producten

 

Osram Halopar lampen op voorraad bij Lampdirect.nl

In onze online winkel bestelt u eenvoudig Halopar lampen van het merk Osram. Geniet nu van onze goede klantenservice en snelle verzending!
 

Kenmerken van de Osram Halopar

Halopar lampen zijn halogeenlampen en hebben een glas reflector voor stralend licht. Door het UV filter wordt verkleuring voorkomen en bovendien zijn de lampen 100% dimbaar. Deze lampen zijn milieuvriendelijk omdat ze geen kwik bevatten. De gemiddelde levensduur is 2.000 uur en de Halopar heeft een uitstekende kleurweergave van 90Ra waardoor u kleuren ziet zoals ze werkelijk zijn. De volgende lampvoeten zijn beschikbaar:

  • E27: Schroeffitting met een diameter van 27mm.
  • E14: Schroeffitting met een diameter van 14mm.
  • GU10: Steekfitting waarbij er 10mm tussen de 2 pinnen zit, de onderkant heeft een ronde afwerking.
  • GZ10: Steekfitting waarbij er 10mm tussen de 2 pinnen zit, de onderkant heeft een vierkante afwerking.

De toepassing van de Halopar

Deze lampen hebben veel verschillende soorten toepassingen. Naast gebruik in huis kan de lamp ook gebruik worden in hotels, restaurants en winkels. Deze Osram lampen zijn geschikt voor zowel accent- als algemene verlichting.
 

Hoe kiest u de juiste halogeenlamp?

Als eerste maakt u de keuze voor de juiste lampvoet. Belangrijk om te weten is dat een GU10 lamp wel in een GZ10 armatuur past, maar andersom niet. Daarna kiest u het type reflector. Deze hebben namelijk verschillende groottes. Kies daarna de juiste kleurtemperatuur, deze lopen uiteen van 2700K tot 2950K. Kies daarna de juiste gradenbundel: 10° voor de verlichting van een specifiek object en 35° voor algemene verlichting.
 

Een overzicht van het assortiment

Energie besparen met LED lampen!

LED lampen hebben veel voordelen. Zo zijn ze veel energie zuiniger, hebben ze een langere levensduur en zijn ze zeer milieuvriendelijk omdat de lampen geen chemicaliën bevatten. Bekijk onderstaande video om te zien hoe u kunt overstappen naar LED!
 

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen