Osram SubstiTUBE LED TL Buizen

Osram SubstiTUBE LED TL buizen zijn de perfecte vervangen voor je huidige TL buis. Door over te stappen op een Osram LED buis kies je voor een energiezuinige lamp die ook nog een lange levensduur heeft. Osram heeft een breed assortiment LED buizen, waardoor je altijd de juiste kunt vinden. Zo is er keuze uit verschillende lengten, lichtkleuren, kan je een buis aanschaffen die geschikt is voor je huidige voorschakelapparaat en zijn zelfs ronde LED TL buizen beschikbaar. Ook interessant: LED buizen met een sensor, die nog meer energiebesparing genereren. Hulp nodig met kiezen? Gebruik je huidige TL buis en de filters rechts om gemakkelijk en snel de juiste Osram SubstiTUBE te vinden. Meer informatie over de verschillende Osram LED TL buizen vind je hier!

Meer bekijken
Filteren opCategorie
26112022CW
Te veel keuze?
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 212 Gevonden resultaten
Filteren op
Sorteren op
keuzehulp
Osram SubstiTUBE LED TL buizen zijn de perfecte vervangen voor je huidige TL buis. Door over te stappen op een Osram LED buis kies je voor een energiezuinige lamp die ook nog een lange levensduur heeft. Osram heeft een breed assortiment LED buizen, waardoor je altijd de juiste kunt vinden. Zo is er keuze uit verschillende lengten, lichtkleuren, kan je een buis aanschaffen die geschikt is voor je huidige voorschakelapparaat en zijn zelfs ronde LED TL buizen beschikbaar. Ook interessant: LED buizen met een sensor, die nog meer energiebesparing genereren. Hulp nodig met kiezen? Gebruik je huidige TL buis en de filters rechts om gemakkelijk en snel de juiste Osram SubstiTUBE te vinden.

Meer bekijken

Wat zijn de voordelen van Osram LED buizen?

Gebruik je nog steeds conventionele TL buizen van Osram? Wanneer je overstapt op Osram LED TL, hoef je het niet te stellen zonder de Osram kwaliteit die je gewend bent. Integendeel! Osram LED TL verlichting brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Dankzij het lage energieverbruik kun je tot wel 70% besparen op elektriciteitskosten
  • Een hoge schakelstabiliteit en belastbaarheid, zelfs in professionele toepassingen
  • Een lange levensduur en snelle afschrijving van de aankoopprijs
  • Goede kleurweergave van 80-89 Ra
  • Een hoge lichtopbrengst tot het einde van de levensduur
  • Gegarandeerd flikkervrij licht en geen opstarttijd
  • Milieuvriendelijk → vrij van giftige stoffen zoals kwik

Voor welke toepassingen zijn Osram SubstiTube LED buizen geschikt?

Osram TL LED buizen zijn geschikt voor een breed scala aan gebieden. Van LED TL verlichting voor in de garage, schuur, kelder of zolder bij je thuis tot professionele LED TL verlichting voor kantoren, winkels, magazijnen en industriële (productie)hallen. Via het filtermenu op deze pagina vind je precies de Osram LED TL buis die past bij jouw situatie. Dankzij het plug & play principe kun je jouw oude TL-buis eenvoudig inruilen voor een energiezuinig model van Osram. Daarbij maakt het niet uit of je als particulier of zakelijk jouw nieuwe Osram LED verlichting bij Lampdirect online koopt.

Bestaan er dimbare Osram LED buizen?

Ja, die zijn er! Sommige SubstiTube Osram LED TL buizen kun je dimmen. Deze zijn onder meer afkomstig uit de LEDinestra modelreeks en verkrijgbaar in meerdere kleurtemperaturen. Een dimbare TL buis komt onder meer goed van pas op plekken waar het licht niet continue hoeft te branden. Zo kun je een product aansluiten op een Connected Sensor, waarmee je kunt aangeven wanneer de lampen gedimd dienen te worden of juist op volle sterkte dienen te schijnen. Dit alles kun je onder meer digitaal aansturen, bijvoorbeeld via jouw eigen smartphone of een tablet. Klik hier voor een overzicht van alle dimbare LED buizen van Osram.

Wat zijn de verschillen tussen de divere Osram LED buizen?

Osram LED TL buizen zijn verkrijgbaar in verschillende wattages, kleurtemperaturen en lengtes. De meest populaire Osram LED buizen hebben een lengte van 60cm, 120cm of 150cm. Daarnaast zijn er verschillen qua type, zoals T8, T5 of de ronde T9 buis.

  • Osram T8 LED buizen --> Hebben een G13 fitting en zijn geschikt voor conventionele (EM) en elektronische (HF) voorschakelapparaten
  • Osram T5 LED buizen --> Hebben een G5 fitting en zijn geschikt voor elektronische (HF) voorschakelapparaten
  • Osram ronde T9 LED buizen --> Hebben een G10q (4-Pins) fitting en zijn geschikt voor conventionele (EM) voorschakelapparaten