Vorige

Osram Parathom E27

In deze categorie vindt u alle LED-Lampen met een E27-Fitting. Osram E27 Parathom hebben het uiterlijk van een traditionele lamp, maar dan met de voordelen van moderne LED-technologie. Alle Osram E27 Parathom op Lampdirect zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit van merken als Philips of Osram. Onderaan kunt u extra informatie vinden, zodat u de juiste LED-Lamp kiest. Lampdirect biedt u kortingen op grotere hoeveelheden. Koop uw Osram E27 Parathom op Lampdirect en wij garanderen u goedkope Osram E27 Parathom en een snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 78 in totaal

78 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 78 in totaal

78 Producten

 

Nu Osram Parathom E27 lampen te koop bij lampdirect.nl

Bij Lampdirect.nl vindt u Osram Parathom E27 LED-lampen tegen scherpe prijzen. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle verzending!
 

Wat zijn de kenmerken van E27 LED lampen?

Een E27 lamp heeft een E27 lampvoet. Dit betekent dat de lamp een schroeffitting heeft waarvan het diameter 27mm is. Deze lampen zijn voorzien van LED technologie waardoor de lampen geen gebruik meer maken van gloeidraden. Dit levert veel voordelen op:

E27 lampvoet

  • De lamp is zeer energiezuinig.
  • De levensduur is lang - 15.000 tot 25.000 uur!
  • U ziet kleuren zoals ze zijn door de 80-89Ra kleurweergave.
  • 1-op-1 vervangbaar met gloei- en halogeenlampen.
  • Geen chemicaliën dus milieuvriendelijk.

De E27 LED lampen kunnen op veel plaatsen gebruikt worden zoals: thuis, in winkels, restaurants, hotels en kantoorgebouwen.
 

Hoe kiest u de juiste Osram Parathom E27 LED-lamp?

Het is belangrijk dat u het juiste wattage kiest. 40 6W betekent bijvoorbeeld dat de LED lamp 6W verbruikt en de 40W halogeenlamp vervangt. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende kleurtemperaturen: extra warm wit (2700K), warm wit (3000K) en 4000K (koel wit). 2700K wordt voornamelijk gebruikt in huis- en slaapkamers. Bovendien zijn sommige lampen dimbaar. Kijk hiervoor in de productinformatie.
 

Het assortiment Osram E27 LED

  • : Deze lampen hebben een standaard vorm en komen overeen met de eenvoudigste versie van Osram. Ze hebben een levensduur van 15.000 uur en zijn niet dimbaar.
  • : Deze LED-lampen hebben een betere kwaliteit met een levensduur van 20.000 uur. Ze zijn dimbaar waardoor u zelf de lichtintensiteit kunt aanpassen.
  • : Deze lampen zijn niet dimbaar en hebben een levensduur van 15.000 uur.
  • : Deze LED-lampen hebben een betere kwaliteit met een levensduur van 20.000 uur. Ze zijn dimbaar waardoor u zelf de lichtintensiteit kunt aanpassen.
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen