Vorige

Over Lampdirect.nl

Lampdirect.nl is een expert in het leveren van verlichtingsproducten zoals lampen, accessoires en armaturen in Nederland. We zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in verlichting en hebben meer dan 10.000 tevreden klanten per jaar. Onze klanten variëren van bedrijven tot privépersonen: onder andere consumenten, kantoren, fabrieken, detailhandels en scholen. 

Ondanks het feit dat we onze producten voornamelijk binnen Europa verkopen, beperken we ons hier niet toe. We ontvangen ook bestellingen uit Amerika, Afrika, Oceanië en Azië. We hebben vele mogelijkheden in levering, dankzij de strategische locatie van ons in Nederland gevestigde warenhuis, oftewel hartje Europa. Vanuit hier kunnen we overal ter wereld aan de wensen van onze klanten voldoen.

Als bedrijf staan we bekend om onze sociale betrokkenheid met een focus om aan de hoogste eisen van onze klanten te voldoen, terwijl we tegelijkertijd de wereld een stukje groener maken. Dit zou niet mogelijk zijn zonder hard te werken en de samenwerking van ons team om:

 

1. Alleen merken van hoge kwaliteit te leveren

Alle producten uit ons brede assortiment zijn afkomstig van betrouwbare merken als Philips, Osram, Noxion en Sylvania. Dankzij onze samenwerking met de producenten zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste producten. We streven om de beste deals met producten van topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Dit is mogelijk omdat we de markt nauwlettend in de gaten houden en een sterk inkoopbeleid hanteren. Mocht u een betere aanbieding tegenkomen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we kunnen bekijken welke mogelijkheden we u kunnen bieden. Om meer te weten te komen over de voordelen: 'Waarom kiezen voor Lampdirect.nl?'

 

2. Naar onze klanten te luisteren

We geloven er sterk in dat tijd het meest waardevolle bezit is. Daarom is onze klantenservice te bereiken met één telefoontje of e-mail. Geen lange wachttijden of berichten die niet beantwoord kunnen worden. We hebben onze klantenservice zorgvuldig uitgekozen om een team met hoge klantgerichtheid te garanderen. Bij Lampdirect.nl kunnen we twijfels vervangen met beslissingen! Wees welkom bij ons vriendelijke team!

 3. Zelf groen worden

‘Nieuwste technologie’ en ‘verlichting’ – we kunnen niet veel woorden bedenken die tegenstrijdiger zijn met natuur, groene omgeving en ecologie. Gelukkig wordt het publieke bewustzijn langzaam gedomineerd door een liefde voor alles dat “groen” is. Voor ons is het niet alleen een liefde, Lampdirect.nl heeft een diepgeworteld idee over organisatiecultuur en beleid dat garandeert waarin er geen schade toegebracht wordt aan het milieu waar we met zijn allen in leven. Met elke actie die we ondernemen denken we aan het milieu – alles dat we vandaag doen heeft invloed op morgen. We halen het meeste uit elk stukje papier en elke kW die we gebruiken. De toekomst is afhankelijk van ons. “Groen” staat voorop in onze organisatie.

 
Om bovenstaand concept te volgen hebben we de volgende grote veranderingen doorgevoerd:


       ·         Facturen worden niet meer op papier verstuurd maar alleen via e-mail. Na elke betaling zullen klanten een e-mail ontvangen met daarin de betalingsbevestiging en als bijlage een factuur in de vorm van een PDF-document.

       ·         In ons kantoor gebruiken we alleen gerecycled papier. We beperken onze printopdrachten tot een minimum en vragen aan al onze leveranciers en partners om via e-mail te werken in plaats van briefpost.

       ·         Indien mogelijk adviseren we onze klanten om te wisselen naar energiebesparende opties, zoals energiezuinige LED lampen, die ongeveer 80% aan energie kunnen besparen.

 

Voorkomen is beter dan genezen. Simpele veranderingen hebben een krachtige impact.

Laten we de wereld veranderen. Samen.

 

 

 

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen