Over Lampdirect.nl & Any Lamp BV


 

Het hoofdkantoor van Any Lamp BV (Lampdirect.nl), zo ook het magazijn, zijn gevestigd in Helmond, dit ligt nabij Eindhoven waar Philips Lighting in 1891 is opgericht. Het magazijn is in Son & Breugel gevestigd. Door de korte communicatielijnen en de centrale ligging kan er een snelle levering plaatsvinden door heel Europa.

Lampdirect.nl heeft momenteel wereldwijd al meer dan 100.000 tevreden klanten geholpen zoals onder andere consumenten, kantoren, industrieën, retailbedrijven, scholen en VvE’s. 

                                             dpl europe office

We beperken ons echter niet alleen tot Europa, tevens behandelen wij bestellingen uit onder andere Canada en Azië. Lampdirect.nl staat voor zowel zakelijke- als particulieren gebruikers klaar.

  

Philips lampen

Lampdirect.nl biedt een enorm assortiment Philips lampen en lamp toebehoren aan. Zo kunt u denken aan :

 
Any Lamp is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in verlichting. Deze kennis maakt het Lampdirect.nl mogelijk u van een uitgebreide service en advies op maat te voorzien. Tevens zorgen nauwe samenwerkingsverbanden met Philips ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwste producten.

Lampdirect.nl probeert u van de voordeligste prijzen te voorzien. Dit wordt mogelijk gemaakt door de markt nauwkeurig in de gaten te houden en door een sterk inkoopbeleid. Mocht u toch een goedkoper aanbod zien, neem dan contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Het Lampdirect.nl team

Ons team staat voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste lamp. Wij helpen u graag bij eventuele vragen waarbij u een uitgebreid persoonlijk advies kunt verwachten. 

Lampdirect.nl is van maandag tot donderdag geopend van 08:00 tot 18:00. Op vrijdag kunt u ons telefonisch bereiken van 08:00 tot 17:00: 088-3100 000. U wordt veelal binnen 10 seconden geholpen.

Of u kunt een e-mail sturen naar: info@lampdirect.nl. Op werkdagen wordt uw e-mail dezelfde dag nog beantwoord!

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen