Vorige

Over Lampdirect.nl

Lampdirect.nl is Europa’s grootste zakelijke lichtspecialist. Lampdirect.nl staat voor:

  • Topkwaliteit verlichting tegen de laagste prijzen
  • Lichtadvies voor optimale energiebesparing
  • Levering binnen 24 uur
  • En… Uiteraard betaalt U op rekening

Onze missie: Het vergroenen van Europa door toepassing van energiezuinige verlichting. 

Op Lampdirect.nl vindt U een uitgebreid assortiment van LED Lampen, LED Armaturen en standaard lampen. Het productgamma bestaat alleen uit A-merken zoals Philips, Noxion en Osram. U bent hierdoor verzekerd van topkwaliteit verlichting. Dat wordt nog eens onderstreept door de garanties die wij verstrekken op het assortiment, welke oplopen tot 5 jaar. 

Met meer dan 30 jaar lichtervaring staan onze specialisten iedere dag klaar om U van de meest energiezuinige verlichting te voorzien. Ons team checkt ieder product voor het toegevoegd wordt aan het assortiment, zo bent U verzekerd van topkwaliteit. Tevens zijn alle producten snel en gemakkelijk te installeren. Ons serviceniveau vertaalt zich in honderdduizenden tevreden klanten.

Lampdirect gebouw

Doordat het moederbedrijf Any Lamp in meer dan 10 Europese landen gevestigd is, profiteert U van lage prijzen. Onze inkoopkracht vertaalt zich in de laagste prijzen voor energiezuinige verlichting.

Meer dan 80% van de verlichtingskosten binnen uw bedrijf zitten in energiekosten. Daar kunt u meer dan 60% op besparen, wij helpen u graag besparen door uw besparing in kaart te brengen.

Bijkomend voordeel van energiezuinige verlichting is dat U ontzettend groen onderneemt. U bent niet de enige, zo werken we bij Lampdirect.nl papierloos en zijn we gevestigd in een zeer energiebesparend pand.


Wanneer begint U met besparen?

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen