Vorige

De 4 grootste LED misverstanden

Steeds meer klanten hebben al voordeel bij hun LED verlichting. Wij merken echter dat er veel misverstanden zijn rondom LED-verlichting. Om uw twijfels weg te nemen, helderen we de 4 meest voorkomende misverstanden voor u op:

LED kleurweergave

Slechte kleurweergave? Nee!


Via de kleurweergave-index (CRI) wordt uitgedrukt hoe natuurlijk een lamp kleuren weergeeft. LED doet tegenwoordig niet meer onder voor halogeenlampen met een CRI groter dan >80. Voor de best mogelijke kleurweergave kies: CRI >90.


LED kleurtemperatuur

Koude kille kleuren? Nee!


LED is toepasbaar in vele toepassingen, doordat het verkrijgbaar is van zeer warm wit (1700K) tot daglicht (6500K). 4000K is een neutrale en veel gekozen lichtkleur en geschikt voor kantoren, winkels en magazijnen.


LED installatie

Armatuur aanpassen? Nee!


Wij bieden 1-op-1 LED vervangers aan voor conventionele lampen. Ze beschikken over plug-and-play montage, zodat u geen aanpassingen hoeft te doen aan uw huidige armatuur en u direct kunt besparen.


LED te duur? Nee!


Door de lange levensduur en een laag energieverbruik is uw LED investering snel terugverdiend. Door de lange levensduur bespaart u ook op dure vervangingskosten en ligt uw bedrijfsproces niet onnodig stil!


loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen