Persoonlijke accountmanager voor jouw bedrijf

Wat doet een persoonlijke accountmanager?

Jouw accountmanager staat voor jou klaar om je te adviseren of je vragen te beantwoorden. Heb je een vraag over welke LED verlichting je het beste kunt kiezen voor jouw bedrijf? Of wil je graag een berekening wat de overstap naar LED verlichting gaat kosten? Geen vraag is te gek voor onze accountmanagers. Omdat je bij ons een vaste accountmanager krijgt, heb je één centraal aanspreekpunt voor al je vragen, dus je hoeft niet bang te zijn om van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Jouw contactpersoon voorziet je van alle informatie die je nodig hebt. Wij verbinden je met deskundigen en zetten ook de juiste lijnen uit. Wij staan ook voor een laagdrempelige service: je kunt heel gemakkelijk contact opnemen met je accountmanager én krijgt snel antwoord op al je vragen. Omdat je altijd een vaste accountmanager hebt, kent deze de behoeften van jouw bedrijf. Samen kijken jullie naar de beste lichtoplossing voor jou. Zo leveren wij de beste service. 

 Lichtproject op maat

Slimme handen maken lichtwerk. Onze lichtspecialisten staan voor je klaar om met je mee te denken, het juiste product te vinden of een op maat lichtplan te maken.

Eén vast aanspreekpunt

Persoonlijk contact met jouw accountmanager, die je begrijpt en met je meedenkt voor het beste resultaat. Zeg nu zelf: dat klinkt toch beter als een verre vriend!? 

Snel en efficiënt schakelen

Eenvoudig bestellen via ons online platform, uiteraard met speciale prijzen voor jou als e-installateur. Je order is vaak al binnen 24 uur verzonden. 


Wil je graag telefonisch contact opnemen?

Geen probleem! Onze lichtexperts zijn op maandag tussen 08:30 en 17:30 en van dinsdag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 088 - 31 00 006. Ook kun je bij ons terecht voor ondersteuning bij projecten, lichtcalculaties en hulp bij installatie.

Maak kennis met een aantal toppers uit ons team

Melissa

Salesteam

Tom

Salesteam

Thomas

Salesteam

Jenny

Projectteam

Matthijs

Projectteam

Raymond

Projectteam