• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg
Please wait, adding to cart...

Philips Classic LEDcandle E14 | Dimbaar

Philips Classic LEDcandle E14 | Dimbaar
Wattage
Kleurcode

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage
Kleurcode

Beschrijving Philips Classic LEDcandle E14 | Dimbaar

De Philips Classic LEDcandle is een lamp met moderne LED technologie in een klassiek design. Hierdoor kunt u makkelijk 1 op 1 uw huidige gloeilamp kaarslamp vervangen. De Classic LEdcandle komt in de kleur 827, zeer warm wit en 825, zeer warm wit welke komt met een goude behuizing voor extra sfeer. De lampen hebben allen een E14 fitting en zijn dimbaar waardoor u nog meer sfeer kunt creëren. Bovendien beschikt de lamp over een CRI (color rendering index) van >80 wat zorgt dat het licht de werkelijke kleur weergeeft.

Door het lage energieverbruik <5W en de lange levensduur, 15.000 uur, bespaart u tot 90% op energie- en onderhoudskosten. Traditionele gloeilampen gaan in vergelijking slechts 1000 uur mee. Het installeren van de Philips Classic LEDcandle is erg eenvoudig; schroef de oude E14 lamp uit het armatuur als deze is afgekoeld en schroef vervolgens de nieuwe LEDlamp in het armatuur.

Service

Als u vragen heeft, of advies nodig hebt na het lezen van bovenstaande informatie neem dan contact op met onze lichtadviseurs.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 114 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.