Philips CoreLine

Verlichting die het verschil maakt in elke toepassing!

Ga voor professioneel met Philips CoreLine!

Kies je voor Philips CoreLine, dan kies je voor innovatieve en gebruiksvriendelijke producten van topkwaliteit. Welke professional wil dat nou niet! De serie bestaat uit vele LED armaturen, die in tal van branches kunnen worden toegepast, waaronder kantoren, industrie, retail, parkeergarages en buitenverlichting. Heb jij een lichtproject, dan ben je met de Philips Coreline verzekerd van:

 • Hoogwaardige innovatieve producten.
 • Eenvoudige installatie.
 • Slimme verlichting voor het MKB (Interact Ready).

Zet de volgende stap ...

Wil je Philips CoreLine LED verlichting gebruiken voor je volgende verlichtingsproject? Neem contact op met onze verlichtingsspecialist Melissa of laat je terugbellen of -mailen.

Philips bij je volgende lichtproject?

Voordelen van Philips CoreLine 


Maak het verschil met licht!

Een bedrijf heeft baat bij het gebruik van de juiste verlichting en daarvoor biedt de Philips CoreLine tal van oplossingen met duurzame inbouw- en opbouwarmaturen. Wat je zoal kan verwachten van dit productsegment:

Eenvoudige installatie, waarbij ...

 • Nagenoeg geen noodzaak is voor dure nieuwe bedrading of aanpassingen in het plafond.
 • Een snelle switch naar slimme bedrijfsverlichting gemaakt kan worden middels CoreLine Interact Ready verlichting. Lees meer >>
 • Een lange levensduur van 50.000 tot 70.000 uur is gegarandeerd; lumenbehoud van minimaal L70 (bij 50.000 uur).

Topkwaliteit verlichting, die ...

 • Bijdraagt aan duurzaamheidsdoelen: verlaging van operationele kosten en verbetering van de productiviteit.
 • Zorgt voor veiligheid en gezondheid op de werkvloer.
 • De klantbeleving en klantconversie verbetert.

Maak kennis met ons assortiment!

Philips CoreLine WT120C LED MontagebalkPhilips CoreLine WT120C LED Montagebalk

Philips CoreLine WT120C

Deze waterdichte LED montagebalken staan bekend om hun robuuste karakter dat perfect tot zijn recht komt als basisverlichting in magazijnen en parkeergarages. De Philips CoreLine WT120C verspreidt duurzaam een helder licht (140 lm/W) en is naast standaard 4000K uitvoeringen ook verkrijgbaar met lumen switch, InterAct Ready, DALI, daglicht- en bewegingssensor, en/of noodverlichting (3 uur).


Philips CoreLine BWC110 

Dit spatwaterdichte wandarmatuur (IP54) is de ideale beveiligingsverlichting in de industrie of woonwijken en gaat 75.000 uur mee. De Philips CoreLine BWC110 is verkrijgbaar met of zonder schemerschakelaar in een zwarte en witte uitvoering. Is 668 lumen te weinig voor je omgeving? De CoreLine BWC120 is een complete replica, maar dan met een output van 1336 lumen.

Philips CoreLine BWC110 LED BulkheadPhilips CoreLine BWC110 LED Bulkhead

Connected verlichting met Philips Interact Pro - 3 niveaus

Het innovatieve karakter van Philips CoreLine zorgt ervoor dat de Interact Ready armaturen naadloos samenwerken met Interact Pro: de slimme verlichtingsoplossing van Philips voor het MKB. Instap is laagdrempelig, maar kan qua mogelijkheden worden uitgebreid van niveau 1 tot niveau 3:

 1. Interact Pro app (standaard) - Beheer van verlichting via een app.
 2. Interact Pro gateway (geadvanceerd) - Beheer van verlichting via de cloud, wat onder andere aansturing op afstand en energierapportages mogelijk maakt.
 3. Interact Pro IoT (slim gebouw) - Integratie van het verlichtingssysteem in je bedrijfspand, voor optimaal gebruik van data; hierbij is training en certificering nodig.
Philips Interact ProPhilips Interact Pro

Wees slim, ga voor Philips CoreLine all-in!

Deze armaturen blinken niet alleen uit in hun algemene prestaties, maar tillen deze naar een hoger niveau door meer lichtkleuren en/of lumen waarden in één product aan te bieden. Philips CoreLine all-in biedt tot 9 verlichtingsoplossingen in 1 product! Voor jou als professional een geweldige manier om je voorraad te beheren.