Vorige

Philips CoreLine LED Downlight DN135C

Vind uw producten met behulp van de volgende filters

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips CoreLine LED Downlight DN135C

Productomschrijving Philips DN135C LED Downlight

Deze Philips DN135C LED Downlight is een dun opbouwarmatuur samengesteld uit hoogwaardige componenten met geïntegreerde LED technologie. De kwaliteit van dit armatuur wordt onderschreven door het CE meetrapport. Daardoor voldoet het product aan alle Europese richtlijnen, zoals beschreven in de EN-12464-1 normering. De Downlight heeft een lage verblindingsgraad, zodat het licht niet direct in uw ogen komt en u niet verblind wordt. Dat garandeert visueel comfort. Hierdoor is het armatuur geschikt voor toepassing in de retail, algemene ruimtes, hotels, kantines en gangpaden. Dit armatuur heeft een kleurweergave van CRI >80, waardoor kleuren goed weergegeven worden. De Downlight is niet kantelbaar en geschikt als algemene verlichting

Met dit armatuur vervangt u eenvoudig uw huidige downlights met 2x18W en 2x26W PL-C spaarlampen. Met dit inbouwarmatuur bespaart u direct 50% op uw energiekosten ten opzichte van een conventioneel armatuur met spaarlamp. De downlight is eenvoudig te monteren op bijna alle systeem-, stucwerk- en gipsplafonds door de smalle sierrand. Dit product is enkel binnen toepasbaar en niet geschikt voor vochtige ruimtes. De premium LED-chips in dit armatuur hebben een levensduur van 30.000 uur. Daarmee bedraagt de levensduur in de praktijk meer dan 10 jaar in een gemiddelde bedrijfsomgeving. De armaturen zijn verkrijgbaar in een warm witte en koel witte lichtkleur.

Installatie is eenvoudig

  • Schakel de stroom uit
  • Koppel het oude armatuur los en neem van het plafond
  • Monteer de LED downlight op het plafond en sluit het aan
  • Schakel de stroom weer in en bespaar direct op uw energiekosten

Service

Door de lange levensduur en onze ervaring met dit armatuur is Lampdirect in staat om 3 jaar garantie te geven op dit LED armatuur. Daardoor verdient u de investering terug binnen de garantieperiode. Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op met een van onze lichtexperts.

Lees meerSwipe Up

Keuzehulp of LED-advies nodig?

Bel voor vrijblijvend advies.

Bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08:30 tot 20:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

088 - 31 00 000

Of stuur ons een e-mail.

Lampdirect Contact

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neemt u dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen