• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
 • Tot 7 jaar garantie
 • Zakelijk? Offerte op maat
 • Bestel meer, betaal minder
 • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Philips CoreLine LED Downlight DN145B

 47,36  38,78 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
i
Onder de € 25,00 incl. BTW betaal je € 6,95 voor de verzending.

Onder de € 121,00 incl. BTW betaal je € 5,95 voor de verzending.
Onder de € 20,66 excl. BTW betaal je € 5,74 voor de verzending.

Onder de € 100,00 excl. BTW betaal je € 4,91 voor de verzending.
21 april op voorraad
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Philips CoreLine LED Downlight DN145B

Goed om te weten

 • Philips CoreLine
 • Energie-efficiënte vervangers
 • Gaan 35.000 uur mee
 • Eenvoudige montage
 • Optische afdekking
 • Verschillende lichtkleuren
 • 5 jaar garantie

Philips CoreLine

De CoreLine serie van A-merk Philips bestaat uit innovatieve, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige LED downlights waarmee je gedurende zijn lange levensduur van 35.000 uur veel energie zal besparen! LED downlights in de Philips CoreLine serie zijn speciaal ontworpen om een snelle en eenvoudige vervanging van je conventionele verlichting te realiseren.

Energie-efficiënte vervangers

De Philips CoreLine SlimDownlight DN145B is een energie-efficiënte vervanger van inbouwarmaturen of downlights met conventionele verlichting zoals spaarlampen te vervangen. Door het lage verbruik ben je verzekerd dat je je energieverbruik bijna halveert! Dit verschil ga je dan ook zeker merken in je maandelijkse energiekosten.

Gaan 35.000 uur mee

Waar conventionele spaarlampen gemiddeld 10.000 uur meegaan, gaan deze LED downlights maar liefst 35.000 uur mee! Hiermee bespaar je dus op de vervangingskosten. Daarnaast is het voordeel van een LED geïntegreerd armatuur dat het uit veel minder losse onderdelen bestaat. Dit is dan ook voordelig voor de onderhoudskosten.

Eenvoudige montage

Omdat de downlights berust zijn met een standaard zaagmaat kunnen ze moeiteloos geplaatst worden in de bestaande inbouwopening van meerdere plafondtypes. Daarnaast staan deze LED downlights bekend als “SlimDownlight” voor een reden. Zo zijn ze berust met een zeer smal ontwerp waardoor ze goed passen in plafonds met smalle inbouwhoogtes.

Optische afdekking

Dankzij de niet vergelende PMMA optische afdekking wordt het licht gelijkmatig en natuurlijk verspreid waardoor het toepasselijk is voor een breed aantal omgevingen, zoals winkels, algemene verlichting in gangen en receptieruimtes. Verder kun je de downlights in deze groep verkrijgen met een lichtopbrengst van 1100 Lumen, of met een opbrengst van 2100 Lumen.

Verschillende lichtkleuren

De Philips LED downlight straalt een warm wit licht uit (3000K) wat een uitnodigend effect heeft op zowel bezoekers als werknemers in meerdere omgevingen. De LED downlights in deze groep zijn beschikbaar met een warm wit licht (3000K) wat een uitnodigend effect kan hebben of een koel wit licht (4000K) wat helder licht verschaft aan bijvoorbeeld kantooromgevingen.

5 jaar garantie

Lampdirect biedt op de Philips CoreLine SlimDownlight DN145B een all-in-garantie van maar liefst 5 jaar. Zo ben je lang verzekerd van een goed werkend product. Ja perfect, Lampdirect!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
088 - 31 00 000