Philips CoreLine RS140B LED Spot IP54 | Dimbaar

0 results

Beschrijving Philips CoreLine RS140B LED Spot IP54 | Dimbaar

Productomschrijving Philips RS140B Spot

Deze LED Spot is een inbouwarmatuur samengesteld uit hoogwaardige componenten met geïntegreerde LED technologie. De kwaliteit van dit armatuur wordt onderschreven door de CE & ENEC meetrapporten. Daardoor voldoet het product aan alle Europese richtlijnen, zoals beschreven in de EN-12464-1 normering. De spot heeft een lage verblindingsgraad,, zodat het licht niet direct in uw ogen komt en u niet verblind wordt. Dat garandeert visueel comfort. Hierdoor is het armatuur geschikt voor toepassing in de retail, algemene ruimtes, hotels, kantines en gangpaden. Dit armatuur heeft een kleurweergave van CRI >80, waardoor kleuren tot leven komen. De spot is niet kantelbaar en geschikt als algemene verlichting

Met dit armatuur vervangt u eenvoudig uw huidige spots met 50W halogeenlampen. Met dit inbouwarmatuur bespaart u direct 90% op uw energiekosten ten opzichte van een conventioneel armatuur met halogeenspot. De spot is eenvoudig in te bouwen in systeem-, stucwerk- en gipsplafonds door de smalle sierrand. Dankzij de IP54 waarde is het product water- en stofdicht en toepasbaar in vochtige omgevingen. De dimbare premium LED-chips in dit armatuur hebben een levensduur van 50.000 uur. Daarmee bedraagt de levensduur in de praktijk meer dan 15 jaar in een gemiddelde bedrijfsomgeving. Het armatuur heeft dezelfde lichtkleur als halogeenlampen, namelijk 3000 Kelvin (Zeer warm wit), maar is ook verkrijgbaar in een koel witte variant.

Installatie is eenvoudig

  • Schakel de stroom uit
  • Koppel het oude armatuur los en neem het uit het plafond
  • Leg de LED spot in het plafond en sluit het aan
  • Schakel de stroom weer in en bespaar direct op uw energiekosten

Service

Door de lange levensduur en onze ervaring met dit armatuur is Lampdirect in staat om 5 jaar garantie te geven op deze LED spot. Daardoor verdient u de investering terug binnen de garantieperiode. Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op met een van onze lichtexperts.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Dit product heeft een score van slecht op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...